Antena 3 CNN Externe Avocaţii vor ca prinţul Andrew să răspundă sub jurământ în legătură cu acuzaţiile de abuz sexual

Avocaţii vor ca prinţul Andrew să răspundă sub jurământ în legătură cu acuzaţiile de abuz sexual

Avocaţii vor ca prinţul Andrew să răspundă sub jurământ în legătură cu acuzaţiile de abuz sexual
de O.P.    |    22 Ian 2015   •   08:05

 Avocaţii americani ai femeii care afirmă că a fost obligată să întreţină relaţii sexuale cu prinţul Andrew când avea 17 ani vor ca prinţul să răspundă sub jurământ în legătură cu aceste acuzaţii, relatează AFP. 

Într-o scrisoare depusă la tribunalul din Florida (sud-estul Statelor Unite), avocaţii victimei, a cărei identitate nu a fost precizată, îi cer prinţului Andrew "să răspundă sub jurământ pe tema relaţiile pe care le-a avut cu Jane Doe#3 la începutul anului 2001. Jane Doe#3 avea atunci 17 ani".

"Jane Doe" este un termen american generic care permite păstrarea anonimatului unei victime sau desemnarea cadavrului unei persoane care nu a fost identificată.

"Interviul se poate desfăşura la momentul şi locul ales de dumneavoastră. Cu ajutorul dumneavoastră, cred că interviul ar putea dura două ore", precizează avocaţii în acest document depus în faţa unui tribunal din Palm Beach miercuri.

Avocaţii au alăturat scrisorii o fotografie cu ducele de York, în vârstă de 54 de ani, îmbrăţişând o femeie.

Contactat de AFP, cabinetul lui Bradley Edwards, care apără presupusa victimă, nu a vrut să comenteze subiectul.

Femeia, care a depus plângere, afirmă că a fost "obligată să întreţină relaţii sexuale" cu prinţul Andrew la Londra, New York şi pe o insulă din Antile, de către miliardarul Jeffrey Epstein.

×
Subiecte în articol: abuz sexual
Parteneri
Tzancă Uraganu, Florin Salam şi multă poliţie la priveghiul de la Iasi
x close