x close

Fii alături de noi!

Baronul mexican al drogurilor, "El Chapo", trimis la aceeaşi închisoare din care a evadat

de G.S.   •   09 Ian 2016   •   09:13
Baronul mexican al drogurilor, "El Chapo", trimis la aceeaşi închisoare din care a evadat 416
Baronul mexican al drogurilor, Joaquin 'El Chapo' Guzman, a fost capturat, vineri seară. Conform BBC, El Chapo va fi închis chiar în închisoarea din care a evadat în urmă cu şase luni. 
 
Baronul a fost urcat într-un elicopter, înconjurat de trupe speciale, pentru a fi trimis la închisoarea de maximă siguranţă Altiplano. 
 
El Chapo a fost capturat vineri, în oraşul Los Mochis. Acesta a reuşit, iniţial, să fugă prin canalizarea oraşului, dar a fost prins ulterior de trupele speciale. 
 
Guzman a evadat în luna iulie dintr-o închisoare aflată în Altiplano, la 90 de kilometri vest de capitala Ciudad de Mexico, printr-un tunel de 1,5 kilometri, săpat de complicii săi, care ducea într-o clădire aflată în construcție.
 
'El Chapo' a mai evadat în 2001 dintr-o închisoare de maximă securitate, ascuns într-un coș cu lenjerie murdară.
 
Procuratura generală din Mexic a oferit o recompensă de 60 de milioane de pesos (circa 3,8 milioane de dolari) pentru orice informație despre locul unde s-ar putea ascunde baronul drogurilor. Suma oferită este dublă față de cât s-a oferit la prima evadare a liderului cartelului Sinaloa.
 
În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

sati