x close

Fii alături de noi!

Baronul mexican al drogurilor, "El Chapo", trimis la aceeaşi închisoare din care a evadat

de G.S.   •   09 Ian 2016   •   09:13
Baronul mexican al drogurilor, "El Chapo", trimis la aceeaşi închisoare din care a evadat 416
Baronul mexican al drogurilor, Joaquin 'El Chapo' Guzman, a fost capturat, vineri seară. Conform BBC, El Chapo va fi închis chiar în închisoarea din care a evadat în urmă cu şase luni. 
 
Baronul a fost urcat într-un elicopter, înconjurat de trupe speciale, pentru a fi trimis la închisoarea de maximă siguranţă Altiplano. 
 
El Chapo a fost capturat vineri, în oraşul Los Mochis. Acesta a reuşit, iniţial, să fugă prin canalizarea oraşului, dar a fost prins ulterior de trupele speciale. 
 
Guzman a evadat în luna iulie dintr-o închisoare aflată în Altiplano, la 90 de kilometri vest de capitala Ciudad de Mexico, printr-un tunel de 1,5 kilometri, săpat de complicii săi, care ducea într-o clădire aflată în construcție.
 
'El Chapo' a mai evadat în 2001 dintr-o închisoare de maximă securitate, ascuns într-un coș cu lenjerie murdară.
 
Procuratura generală din Mexic a oferit o recompensă de 60 de milioane de pesos (circa 3,8 milioane de dolari) pentru orice informație despre locul unde s-ar putea ascunde baronul drogurilor. Suma oferită este dublă față de cât s-a oferit la prima evadare a liderului cartelului Sinaloa.
 
poza

Actualitate

Cod galben de furtună până la ora 21.30. Vezi zonele vizate

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, luni, atenţionări nowcasting Cod galben de furtună pentru mai multe localităţi din judeţele Hunedoara, Arad, Timiş şi Alba.  Astfel, până la...

25 Iul 2016  •  20:25

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Echipa În Premieră a demonstrat de nenumărate de ori un profesionalism rar în România și acest lucru se vede și în premiile pe care echipa le-a adunat în decursul anilor, în...

poza

Show

Ce se întâmplă cu Irinel Columbeanu, după întoarcerea din America

După ce a plecat cu ceva îndoieli în America, motiv pentru care și-a luat în țară și motive de precauție, Irinel Columbeanu trebuia să revină la Izvorani în urmă cu câteva zile,...

25 Iul 2016  •  20:34

sati