x close

Fii alături de noi!

Baronul mexican al drogurilor, "El Chapo", trimis la aceeaşi închisoare din care a evadat

de G.S.   •   09 Ian 2016   •   09:13
Baronul mexican al drogurilor, "El Chapo", trimis la aceeaşi închisoare din care a evadat 416
Baronul mexican al drogurilor, Joaquin 'El Chapo' Guzman, a fost capturat, vineri seară. Conform BBC, El Chapo va fi închis chiar în închisoarea din care a evadat în urmă cu şase luni. 
 
Baronul a fost urcat într-un elicopter, înconjurat de trupe speciale, pentru a fi trimis la închisoarea de maximă siguranţă Altiplano. 
 
El Chapo a fost capturat vineri, în oraşul Los Mochis. Acesta a reuşit, iniţial, să fugă prin canalizarea oraşului, dar a fost prins ulterior de trupele speciale. 
 
Guzman a evadat în luna iulie dintr-o închisoare aflată în Altiplano, la 90 de kilometri vest de capitala Ciudad de Mexico, printr-un tunel de 1,5 kilometri, săpat de complicii săi, care ducea într-o clădire aflată în construcție.
 
'El Chapo' a mai evadat în 2001 dintr-o închisoare de maximă securitate, ascuns într-un coș cu lenjerie murdară.
 
Procuratura generală din Mexic a oferit o recompensă de 60 de milioane de pesos (circa 3,8 milioane de dolari) pentru orice informație despre locul unde s-ar putea ascunde baronul drogurilor. Suma oferită este dublă față de cât s-a oferit la prima evadare a liderului cartelului Sinaloa.
 
poza

Actualitate

CaN România: Lazarus dezgroapă morții

Jurnalistul Luis Lazarus este de părere că există crime la comandă în România. ”Eu cred că el e Condrea (cel care a fost îngropat - n.r.), dar nu cred că s-a sinucis sau că a avut...

28 Mai 2016  •  00:31

poza

Show

Divorțează după 30 de ani de căsnicie. Cine e vedeta

Ozzy Osbourne şi Sharon s-ar fi despărţit din nou, după 33 de ani de căsnicie, iar de data aceasta motivele nu sunt dependenţa de alcool sau de droguri a starului rock. Surse apropiate vedetelor au declarat pentru...

27 Mai 2016  •  17:25

sati