Antena 3 CNN Externe Ceremonie funerară în memoria româncei violate şi crucificate de un italian, la Florenţa

Ceremonie funerară în memoria româncei violate şi crucificate de un italian, la Florenţa

Ceremonie funerară în memoria româncei violate şi crucificate de un italian, la Florenţa
Sursa foto: Foto captura Antena 3
13 Mai 2014   •   16:33

Românca ucisă de un italian din Florenţa va avea parte de o ceremonie funerară astăzi, în localitatea unde şi-a pierdut viaţa. Va fi condusă pe ultimul drum mâine, în oraşul în care locuiesc mama şi sora ei. Ucigaşul, un italian de 55 de ani, a mărturisit crima şi le-a povestit anchetatorilor că plătea, pentru jocuri erotice, prostituate şi tinere sărace. 

O ceremonie funerară în memoria româncei va fi organizată la Florenţa, în prezenţa rudelor sale. Înmormântarea va avea loc însă în Campania, în localitatea unde locuiesc mama şi sora victimei.

Andreea Cristina Zamfir a murit la vârsta de 26 de ani, din cauza unei hemoragii interne provocate de torturile la care a fost supusă de un italian.

"Nu pot să îl iert. Sufletul meu e mare, dar doar Dumnezeu îl poate ierta", a afirmat mama victimei.

Ucigaşul româncei crucificate în Italia rămâne după gratii, deşi avocaţii apărării au cerut ca bărbatul să fie cercetat în libertate. Italianul de 55 de ani a recunoscut, în urma interogatoriului, că a ucis-o pe româncă în urma unui joc erotic periculos. Acum, spune că îşi regretă fapta.

Aflat în închisoare, ucigaşul româncei ar fi fost agresat de un alt deţinut, scrie presa din Peninsulă. Adus la infirmeria penitenciarului, medicii au constatat că bărbatul nu fusese rănit grav.

În ultimii ani, italianul a mai chinuit şi abandonat şi alte femei, inclusiv românce, dar toate au reuşit să scape cu viaţă.
 


×
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close