Antena 3 CNN Externe Eveniment grandios astăzi în SUA. Jumătate de milion de americani vor ieşi din case pentru a vedea asta

Eveniment grandios astăzi în SUA. Jumătate de milion de americani vor ieşi din case pentru a vedea asta

Eveniment grandios astăzi în SUA. Jumătate de milion de americani vor ieşi din case pentru a vedea asta
de O.P.    |    21 Ian 2013   •   06:27

O jumătate de milion de oameni vor participa astăzi la depunerea jurământului preşedintelui american, Barack Obama. Se anunţă a fi un eveniment grandios, pregătit în detaliu de mai bine de o lună. Securitatea este la cel mai înalt nivel. Forţele de ordine sunt pregătite pentru orice.

Obama a depus jurământul doar în compania soţiei şi a fiicelor sale. La ceremonia publică, va repeta scena, de această dată în aplauzele americanilor. Până la punctul culminant, al doilea mandat al Preşedintelui e celebrat printr-o serie de festivităţi.

La acestea a apărut chiar şi Miss America. În zona unde va avea loc parada din ziua jurământului e linişte, deocamdată. Doi poliţişti călare patrulează relaxaţi, printre trecători.

La fel de bine dispus este şi un tânăr care celebrează preluarea noului mandat prezidenţial vânzând prezervative... Obama.

În ciuda euforiei generale, organizatorii paradei din ziua jurământului lui Barack Obama tratează evenimentul cu precauţie. Potrivit organizatorilor, peste 500 de mii de oameni vor asista la paradă.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Rezultate LOTO 6/49, Joker, 5/40, Noroc, duminică, 16 iunie 2024
x close