Antena 3 CNN Externe Mărturisire șoc! Hillary Clinton spune că vinul a ajutat-o după înfrângerea de la prezidenţiale

Mărturisire șoc! Hillary Clinton spune că vinul a ajutat-o după înfrângerea de la prezidenţiale

Mărturisire șoc! Hillary Clinton spune că vinul a ajutat-o după înfrângerea de la prezidenţiale
de S.T.    |    30 Mai 2017   •   08:56

"Timpul petrecut cu familia", "plimbările îndelungate prin păduri", dar şi vinul alb Chardonnay au "ajutat-o" pe Hillary Clinton să-şi refacă moralul după înfrângerea în campania prezidenţială, a recunoscut ea însăşi într-un discurs plin de umor rostit la Wellesley College, universitate din apropierea Bostonului (nord-estul SUA), printre ale cărei absolvente s-a aflat în 1969 şi fosta candidată a Partidului Democrat, potrivit BFMTV.

Cu ocazia remiterii diplomelor unei noi generaţii de absolvente la sfârşitul săptămânii trecute, fosta Primă Doamnă a revenit cu umor şi autoironie asupra campaniei pierdute. „Aţi auzit fără îndoială că lucrurile nu s-au petrecut exact cum prevăzusem”, a comentat ea suscitând râsete complice din partea unui auditoriu cucerit.„Dar ştiţi ceva, eu mă simt bine. Mi-am petrecut timpul cu familia mea, în special cu formidabilii mei nepoţi. Am făcut plimbări îndelungate prin păduri, am făcut ordine în dulapuri. Nu vă mint, Chardonney-ul m-a ajutat şi el un pic”.

Dar, a adăugat ea mai serioasă despre ceea ce a ajutat-o să se simtă mai bine, în afară de vinul alb originar din Bourgogne, dar cultivat în numeroase ţări ale lumii, a fost „să-mi amintesc cine sunt, de unde vin şi în ce cred. Pentru mine, aceasta este averea unei persoane. Această universitate mi-a dat atâtea ! Ea m-a lansat în serviciul celorlalţi şi mi-a oferit prieteni pe care îi îndrăgesc în continuare”.
 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close