Antena 3 CNN Externe "O fată e mult mai responsabilă pentru un viol decât un băiat" ...în India. Interviu şocant cu unul dintre violatorii studentei din New Delhi

"O fată e mult mai responsabilă pentru un viol decât un băiat" ...în India. Interviu şocant cu unul dintre violatorii studentei din New Delhi

"O fată e mult mai responsabilă pentru un viol decât un băiat" ...în India. Interviu şocant cu unul dintre violatorii studentei din New Delhi
Sursa foto: Foto: bloomberg.com
04 Mar 2015   •   19:56

Unul dintre agresorii studentei din India, decedată la spital în urma violului colectiv din 16 decembrie 2012, într-un autobuz din New Delhi, a afirmat, într-un interviu care va fi difuzat în curând că "o fată este mult mai responsabilă pentru un viol decât un băiat", scrie The Independent.

Potrivit lui Mukesh Singh, şoferul autobuzului în care s-a produs violul, "o fată decentă nu se plimbă pe străzi la ora 9 seara".

"Treaba fetelor este să muncească prin casă, nu să meargă prin baruri şi discoteci, făcând lucruri rele şi purtând haine nepotrivite", a mai spus el, arătând că nu înţelege nici acum de ce s-a făcut "atâta vâlvă" pe acest subiect.

Singh a afirmat chiar că tânăra ar fi trebuit "să nu se împotrivească, ci să accepte violul", precizând că i-ar fi dat drumul dacă ar fi fost tăcută.

Unul dintre autorii violului colectiv din autobuz, în New Delhi, S-A SPÂNZURAT în închisoare

Violatorul susţine că pedeapsa cu moartea pe care a primit-o va înrăutăţi lucrurile, fetele riscând să fie ucise de "cei mai violenţi".

În decembrie 2012, o studentă din India a fost violată brutal de mai mulţi bărbaţi, într-un autobuz din Delhi. Ulterior, Jyoti Singh Pandey a murit la spitalul din Singapore, unde a fost transferată, suferind leziuni grave la nivelul intestinelor şi al creierului în urma agresiunii. 

Tragedia a revoltat întreaga comunitate şi a scos la suprafaţă nenumărate întâmplări similare, ignorate până nu demult de autorităţi.


Foto:
Mukesh Singh


Citeşte şi:

"O chema Jyoti". Tatăl tinerei decedate în urma violului în grup din New Delhi cere pedeapsa cu moartea pentru agresori

Violenţa sexuală din India i-a pus pe fugă pe turişti. Procentele alarmante care scot la suprafaţă defectele societăţii indiene

India: O turistă britanică a sărit din balcon în balcon pentru a scăpa de viol

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close