Antena 3 CNN Externe "O chema Jyoti". Tatăl tinerei decedate în urma violului în grup din New Delhi cere pedeapsa cu moartea pentru agresori

"O chema Jyoti". Tatăl tinerei decedate în urma violului în grup din New Delhi cere pedeapsa cu moartea pentru agresori

"O chema Jyoti". Tatăl tinerei decedate în urma violului în grup din New Delhi cere pedeapsa cu moartea pentru agresori
Sursa foto: Foto: Cover Asia Press
07 Ian 2013   •   12:42

Tatăl studentei de 23 de ani din New Delhi, decedată la spital în urma violului colectiv din 16 decembrie, New Delhi, şi-a dat acordul pentru ca numele acesteia să fie dezvăluit presei, scrie Daily Mail.

Badri Singh Pandey le-a declarat jurnaliştilor că îşi doreşte ca întreaga lume să ştie că pe fiica sa, "victima unor bestii", o chema Jyoti.

"Sunt foarte mândru de ea. Dezvăluirea numelui ei le va încuraja pe femeile care au fost victimele unor astfel de atacuri şi le va da putere", a spus bărbatul.

Întrebat dacă vrea să îi privească în ochi pe autorii acestei odioase agresiuni, Badri Singh Pandey a răspuns că tot ce îşi doreşte este ca aceste "bestii" să fie pedepsite şi spânzurate.

Jyoti Singh Pandey a murit la spitalul din Singapore, unde a fost transferată, suferind leziuni grave la nivelul intestinelor şi al creierului în urma agresiunii. 

Cei cinci presupuşi autori ai violului colectiv din 16 decembrie, care vor compărea luni pentru prima dată în faţa unui tribunal indian, riscă pedeapsa cu moartea dacă vor fi declaraţi vinovaţi.

Ei sunt acuzaţi de răpire, viol, crimă şi furt după această agresiune violentă care a şocat ţara şi a scos cetăţenii în stradă, un fapt neobişnuit pentru astfel de incidente.

×
Subiecte în articol: pedeapsa cu moartea
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi
x close