Antena 3 CNN Externe Premierul israelian, după atacurile de la Copenhaga: Evrei din Europa, Israelul vă aşteaptă cu braţele deschise!

Premierul israelian, după atacurile de la Copenhaga: Evrei din Europa, Israelul vă aşteaptă cu braţele deschise!

Premierul israelian, după atacurile de la Copenhaga: Evrei din Europa, Israelul vă aşteaptă cu braţele deschise!
Sursa foto: Foto:oldguardaudio.com
15 Feb 2015   •   14:44

Premierul israelian Benjamin Netanyahu le-a cerut duminică evreilor din Europa să se stabilească în Israel în urma atentatelor de la Copenhaga, între care unul comis în apropierea principalei sinagogi din capitala daneză, informează AFP.

"Din nou terorismul islamului extremist a lovit în Europa. Din nou un evreu european a fost ucis deoarece era evreu şi acest gen de atentate ar urma să se repete", a avertizat premierul israelian, dând asigurări că ţara sa este 'pregătită să primească o imigraţie în masă din Europa'.

"Către toţi evreii din Europa: Israelul vă aşteaptă cu braţele deschise', a adăugat premierul.

Benjamin Netanyahu a indicat că guvernul său va adopta un plan pentru a încuraja imigrația evreilor din Franța, Belgia și Ucraina, în valoare de 180 milioane de șekeli (45 milioane de dolari).

Poliția daneză a anunțat că bărbatul ucis duminică dimineață la Copenhaga ar putea fi autorul celor două atacuri armate din capitala daneză soldate cu doi morți și cinci răniți.

 

×
Subiecte în articol: Israel Benjamin Netanyahu
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close