Antena 3 CNN Externe Un băiat de 11 ani a fost găsit vinovat de agresare sexuală a unei femei adulte

Un băiat de 11 ani a fost găsit vinovat de agresare sexuală a unei femei adulte

Un băiat de 11 ani a fost găsit vinovat de agresare sexuală a unei femei adulte
Sursa foto: Foto: google.com
24 Noi 2012   •   09:33

Un băiat în vârstă de 11 ani, originar din România, a fost găsit vinovat de agresarea sexuală a unei femei adulte, relatează publicaţia The Sun în pagina electronică.
   
Identitatea băiatului care a împlinit acum vârsta de 12 ani nu este dezvăluită din cauza vârstei sale. Acesta a atacat femeia punându-şi mâinile între picioarele ei în timp ce aceasta era la cumpărături, iar apoi a fugit pe bicicletă. Incidentul s-a produs la 26 iunie în Tottenham, North London.
   
El a negat că ar fi agresat-o sexual pe femeie însă a fost găsit vinovat în urma unui proces care a avut loc la Tribunalul pentru tineret North London.
   
Băiatul a primit o perioadă de reabilitare pentru tineri de nouă luni şi va trebui să urmeze un curs educaţional.
   
Judecătorul John Perkins i-a spus: "Aceasta a fost o abatere neplăcută şi ai negat continuu că ai făcut-o în timp ce, după părerea mea, dovezile erau copleşitoare".
   
"În mod evident incidentul a afectat-o puternic pe tânăra implicată şi pentru că nu ai dat dovadă de remuşcări şi nu ai recunoscut, ea a fost nevooită să vină la tribunal să-mi spună mie", i-a mai spus judecătorul.
   
Băiatul, care nu este înscris la şcoală şi îşi petrece timpul plimbându-se cu bicicleta pe străzi alături de prieteni, a zâmbit batjocoritor când a ieşit din sala de judecată alături de părinţii care locuiesc în Manor Park, North London.
   
Părinţii au fost obligaţi de judecător să urmeze cursuri de îngrijire a copilului.
   
Procurorul Lorna Ewen a susţine că acesta s-a apropiat de femeie în timp ce ea se afla la cumpărături. Aceasta a declarat: "Apoi, cu mâna dreaptă, a venit spre ea şi a prins-o de coapsă înainte de a fugi pe bicicletă".
   
Victima a chemat poliţia şi l-a identificat pe acuzat.

×
Subiecte în articol: victima Politie copil the sun
Parteneri
Raisa, fetiţa de 2 ani dispărută ieri din fața casei, a fost găsită moartă
x close