Antena 3 CNN Externe Uniunea Europeană Marea Britanie vrea să îi ţină DEPARTE pe români. Iată măsurile pe care le vor lua

Marea Britanie vrea să îi ţină DEPARTE pe români. Iată măsurile pe care le vor lua

Marea Britanie vrea să îi ţină DEPARTE pe români. Iată măsurile pe care le vor lua
de O.P.    |    25 Noi 2013   •   09:16

Premierul britanic David Cameron analizează o serie de măsuri care să împiedice imigranţii din cadrul UE să "profite" de ajutoarele sociale din Marea Britanie înaintea ridicării restricţiilor pe piaţa muncii pentru români şi bulgari la 1 ianuarie 2014.
Premierul a analizat o serie de măsuri pentru reducerea factorilor care atrag imigranţi în Marea Britanie, inclusiv creşterea perioadei de timp dintre sosirea în ţară şi momentul în care aceştia pot cere ajutoare sociale, relatează Financial Times, în ediţia online. 

Consilierii lui Cameron au dezminţit sugestiile care afirmă că această perioadă ar putea fi extinsă de la trei luni la un an, dar au confirmat că se are în vedere înăsprirea acestor norme.

Unele dintre reformele propuse ar putea fi incluse în proiectul de lege guvernamental privind imigraţia, în timp ce altele ar putea să fie integrate renegocierii legilor UE, propusă de Cameron înainte de referendumul planificat pentru 2017.

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close