Antena 3 CNN Externe VIDEO! Caz şocant în China! Nou-născut aruncat în WC şi abandonat de propria mamă

VIDEO! Caz şocant în China! Nou-născut aruncat în WC şi abandonat de propria mamă

VIDEO! Caz şocant în China! Nou-născut aruncat în WC şi abandonat de propria mamă
18 Sep 2014   •   21:28

Din primele informaţii se pare că mama noului-născut, a încercat să îşi ascundă sarcina, aşa că a decis să nască în toaleta facultăţii.

Din fericire, ceilalţi studenţi au auzit plânsetele bebeluşului şi astfel au alerta poliţia.

Aceste imagini de-a dreptul incredibile, arată cum fetiţa nou-născută este căzută pe ţeava vasului de toaletă după ce mama sa i-a dat naştere.



Poliţia crede că tânăra mama a încercat să ascundă sarcina, dar din fericire sistemul de canalizare nu funcţiona, iar ţeava avea doar 21 de centrimetri, aşa că fetiţa a scăpat ca prin miracol.

Pompierii au intervenit de urgenţă şi astfel au reuşit să scoată pruncul la timp. "A fost imposibil să reuşim să scoatem copilul pe sus. După ce a căzut în toaletă, aceasta a alunecat şi a rămas blocată între etajele trei şi patru. Am folosit un polizor unghiular pentru a sparge şi deschide conducta de la etajul al treilea, pentru ca apoi să putem împinge copilul până la colegii de la etajul patru, unde a fost preluat de medicii care aşteptau să o transporte la spital", a declarat unul dintre pompieri.



Poliţia a reuşit între timp să găsească mama copilului, o studentă care locuieşte în clădire şi care a fost, de asemenea, internată în spital.

Povestea şocantă a provocat dezbateri aprinse între chinezi pe site-urile de social media. Mulţi dintre ei plângându-se de lipsă de valori în rândul tinerilor.

×
Subiecte în articol: China salvare nou nascut bebelus mama studenta
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close