Antena 3 CNN High Tech Acest tânăr de 23 de ani s-a trezit în cont cu 3 MILIARDE de dolari. Ce a făcut după aceea este incredibil

Acest tânăr de 23 de ani s-a trezit în cont cu 3 MILIARDE de dolari. Ce a făcut după aceea este incredibil

Acest tânăr de 23 de ani s-a trezit în cont cu 3 MILIARDE de dolari. Ce a făcut după aceea este incredibil
Sursa foto: http://www.policymic.com
de O.P.    |    15 Noi 2013   •   10:08

Numele său este Evan Spiegel. Are 23 de ani, a crezut cu tărie în visurile sale şi a fost foarte sigur pe ceea ce poate crea. Aşa a luat naştere Snapchat, o aplicaţie pe care Facebook a vrut să o cumpere cu fabuloasa sumă de 3 MILIARDE de dolari.

Spre surprinderea lui Mark Zuckerberg, Evan a refuzat propunerea fiind 100% sigur că aplicaţia lui - una din cele mai downloadate în AppStore - va valora mult mai mult de atât.

În anul 2012, Evan a renunţat la şcoală  - era student la Stanford - şi a creat această aplicaţie. "Ideea mi-a venit în urma discuţiei cu un coleg care mi-a spus că regretă unele mesaje pe care le-a trimis de pe telefonul său mobil. Atunci m-am gândit cum ar fi să fac un sistem de chat în care mesajele să se şteargă automat la puţin timp de la trimitere", povesteşte Spiegel.

Aplicaţia este un mega succes, fiind trimise sute de milioane de astfel de mesaje, iar numele lui Evan este pe buzele tuturor marilor companii de IT din lume, scrie policymic.com.

Totul s-ar fi putut termina pentru el dacă ar fi acceptat oferta tentantă a celor de la Facebook, dar a ştiut să meargă mai departe!



×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close