Antena 3 CNN High Tech BLACK FRIDAY. Vinerea asta se poartă NEGRUL. Vezi ce REDUCERI sunt în marile magazine şi ce CUMPĂRĂ românii

BLACK FRIDAY. Vinerea asta se poartă NEGRUL. Vezi ce REDUCERI sunt în marile magazine şi ce CUMPĂRĂ românii

BLACK FRIDAY. Vinerea asta se poartă NEGRUL. Vezi ce REDUCERI sunt în marile magazine şi ce CUMPĂRĂ românii
de O.P.    |    22 Noi 2013   •   05:32

 Românii au intrat în febra reducerilor. Nebunia de Black Friday a adus deja mii de oameni în faţa magazinelor care aşteaptă deschiderea uşilor pentru a pune mâna pe ofertele aşteptate timp de un an.



Televizoarele, telefoanele, maşinile de spălat, latopurile sau hainele au preţuri reduse cu până la 90%. Şi asta nu e tot. Nebunie e si pe internet.
Mai multe site-uri de internet s-au blocat imediat după începerea Black Friday.

Evomag vine cu câteva oferte demne de invidiat. De exemplu un Ultrabook Toshiba a ajuns la preţul de 2400 de lei după ce preţul iniţial era de 3700 de lei, iar unul HP costă 950 de lei deşi preţul iniţial era de 1.350 de lei. Oferte bune sunt şi la televizoare. Unul Sharp LED 3D are un preţ mai mic cu 4100 de lei, adică îl puteţi lua cu 9900 de lei. De asemenea un LED Samsung Smart  a ajuns să coste 1800 de lei de la 2400 de lei.

La Altex găsim un aparat foto Canon la 990 de lei după ce preţul a fost redus cu 500 de lei, iar unul Fujifilm a beneficiază de o reducere de 600 de lei. De asemenea un laptop Lenovo costă până în 1000 de lei după ce preţul a fost redus cu 300 de lei. 

Şi Flanco vine cu reduceri importante la sute de produce. O maşină de spălat Indesit e cu 450 de lei mai ieftină şi costă acum 1049 de lei. Să vă mai dau un exemplu. O tabletă Ipad mini costă astăzi cu 750 de lei mai puţin şi are un preţ de 1799 de lei.  Nu uitaţi de reduceri la haine şi maşini.

De exemplu de Black Friday doi importatori auto fac reduceri de până la 6000 de euro.

×
Subiecte în articol: Black Friday Black Friday
Parteneri
Incendiu puternic lângă stadionul Dinamo București
x close