Antena 3 CNN High Tech Cum să eviţi statusurile jenante pe Facebook: A apărut testul anti-beţie pentru site-urile de socializare

Cum să eviţi statusurile jenante pe Facebook: A apărut testul anti-beţie pentru site-urile de socializare

Cum să eviţi statusurile jenante pe Facebook: A apărut testul anti-beţie pentru site-urile de socializare
Sursa foto: Foto: shamokin.biz
15 Noi 2010   •   14:44

Statusuri jenante, comentarii deplasate sau mesaje care depăşesc limita bunului simţ. Acestea sunt numai câteva dintre lucrurile care pot fi evitate graţie noului test anti-beţie pentru site-urile de socializare.

Înainte de a posta pe Facebook sau Twitter, testul se asigură că nu eşti sub influenţa băuturilor alcoolice, protejându-te astfel chiar de... tine.

Social Media Sobriety Test verifică daca eşti sau nu beat şi te ajuta să eviti situaţiile neplăcute pe care postările tale le-ar putea crea. Testul poate fi folosit de utilizatorii MySpace, Flickr, YouTube, Facebook şi Twitter.

Ca să demonstrezi că nu eşti sub influenţa băuturilor alcoolice, vei fi nevoit să faci linii drepte cu mausul, să scrii alfabetul în sens invers sau să numeri pana la 30 şi apoi să dai click pe un ceas.

În cazul în care nu reuşeşti să treci de aceste teste, nu vei putea să accesezi conturile de pe reţelele de socializare.


 

×
Subiecte în articol: Facebook Twitter
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close