Antena 3 CNN High Tech Despărţirea de iubit(ă), prea grea? Un site oferă astfel de servicii online

Despărţirea de iubit(ă), prea grea? Un site oferă astfel de servicii online

Despărţirea de iubit(ă), prea grea? Un site oferă astfel de servicii online
Sursa foto: Foto: prettyconnected.com
29 Noi 2010   •   14:03

Persoanele care nu se descurcă cu despărţirea de iubit(a) au acum o soluţie. În locul obişnuitului dialog de genul “eu sunt de vină, nu tu”, cei mai slabi de înger, laşi, sau care pur şi simplu nu au chef de aşa ceva, pot să aleagă serviciile unui site pentru despărţiri, relatează Time.com.

Idump4u.com face această treabă ingrată pentru 10 dolari. După ce primeşte suma, Bradley Laborman, cel din spatele site-ului, va suna iubitul/iubita celui care l-a angajat şi îi va spune că totul s-a terminat între ei. Mai mult, conversaţia va fi înregistrată şi poate fi postată pe YouTube - un gest cam crud totuşi.

Dar asta nu e tot. Site-ul idump4u.com oferă şi servicii celor care îşi doresc ruperea logodnei, pentru 25 de dolari, sau celor care vor să divorţeze – pentru suma de 50 de dolari.

Deocamdată idump4u.com nu este profitabil, însă Laborman spune că a fost surprinsă să constate cât de repede a prins site-ul său, lansat iniţial ca o glumă, în anul 2009.

Până acum, Laborman a despărţit 200 de cupluri, pentru o grămadă de motive, de la infidelitate până la acuzaţii că partenerul este prea leneş.

Laborman susţine că a avut o grămadă de treabă anul trecut în perioada sărbătorilor. “Am avut şi oameni care nu au vrut să-i cumpere un cadou de Crăciun partenerului. Această perioadă a anului este cea mai aglomerată”, a declarat Bradley Laborman.

×
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close