Antena 3 CNN High Tech Este cel mai dorit gadget al momentului şi a ajuns deja în România. Cât vom plăti pentru o pereche de Google Glass

Este cel mai dorit gadget al momentului şi a ajuns deja în România. Cât vom plăti pentru o pereche de Google Glass

Este cel mai dorit gadget al momentului şi a ajuns deja în România. Cât vom plăti pentru o pereche de Google Glass
de O.P.    |    09 Oct 2013   •   06:15

Cel mai dorit gadget al momentului filmează, caută pe internet, afişează informaţii şi trimite mesaje imediat ce primeşte o comanda din partea utilizatorului.

Vorbim despre Google Glass, ochelarii revoluţionari dezvoltaţi de gigantul american. Câteva perechi au ajuns şi la o companie din România.

Google Glass este dispozitivul despre care toată lumea spune că va revoluţiona modul în care vedem lumea. Cameră foto, laptop, telefon toate într-o singură pereche de ochelari.

Google Glass filmează, face poze, trimite mesaje ca un telefon mobil, accesează internetul şi afişează hărţi. Proiectează în faţa ochilor o realitate virtuală.

Ochelarii sunt încă în stadiul de concept. Au ajuns la opt mii de "exploratori" care au plătit 1.500 de dolari pe prototip şi au demonstrat că merită să-i testeze. Lansarea ar trebui să aibă loc oficial în primăvara anului viitor, iar preţul de vânzare se zvoneşte că va fi comparabil cu al unui smartphone performant: cel puţin 400-500 de dolari.

×
Parteneri
Se apropie ciclonul! ANM: ”Atenție! Vor fi fenomene intense"
x close