Antena 3 CNN High Tech Sony a lansat în România notebook-urile VAIO "business lifestyle" (FOTO)

Sony a lansat în România notebook-urile VAIO "business lifestyle" (FOTO)

Sony a lansat în România notebook-urile VAIO "business lifestyle" (FOTO)
Sursa foto: Noul Sony VAIO Z
15 Oct 2010   •   18:03

Sony a lansat în România noua gamă de notebook-uri VAIO “business lifestyle”. Gama include noul VAIO Z, cel mai performant notebook VAIO creat vreodată, noua serie VAIO S care oferă o combinaţie între mobilitate şi performanţă şi seria VAIO Y concepută pentru utilizatorii care vor să îmbine sarcinile de lucru cu divertismentul oriunde s-ar afla.

VAIO Z

Noul VAIO Z are o greutate mai mică de 1, 5 kg, procesor Intel Core i7 şi un sistem dezvoltat de Sony, Quad SSD (4 unităţi SSD conectate în RAID 0) care oferă o viteză de şase ori mai mare în transferul de date comparativ cu sistemele echipate cu HDD (hard disk drive). Conectivitatea 3G de bandă largă Vaio Everywair permite accesul la internet prin intermediul reţelelor mobile.

Noua serie Z este primul model VAIO cu ecran LCD de 13,1 inci Full HD (1920 x 1080) cu ilumare LED. Notebook-ul integrează şi o unitate optică Blu-ray. Carcasa noului VAIO Z este construită din carbon şi aluminiu, pentru un plus de rezistenţă.

VAIO S

Modelul VAIO S dispune de un ecran VAIO de 13,3 inci (33,8 cm) cu tehnologie LED şi o greutate de 2kg (inclusiv bateria), VAIO S beneficiază de o carcasă din aliaj de magneziu.

Modelul are tastatură iluminată şi un sensor de lumină ambientală. Acelaşi senzor de lumină ajustează luminozitatea ecranului în funcţie de condiţiile ambientale pentru a economisi energia.

Elementele de securitate integrate includ protecţia hard-discului (Advanced HDD Protection) care asigură protecţia datelor chiar şi atunci când se realizează secvenţa de butare sau când intră in modul hibernare.

VAIO Y

VAIO Y are acelaşi ecran LED de 13,3 inci ca al seriei S şi o greutate mai mică de 1,8 kg. Eficienţa energetică este asigurată de procesoarele cu voltaj redus Intel (ultra-low voltage) şi o autonomie standard a bateriei de 9. Portabilitatea este asigurată şi prin încărcătorul AC de dimensiuni reduse.

Tastatura este ergonomică şi precisă iar gestionarea fişierelor multimedia este acum mai uşoară prin touchpad-ul multi gest, cu ajutorul căruia utilizatorii pot naviga, derula sau maximiza imagini cu uşoare atingeri ale degetelor.

×
Subiecte în articol: notebook
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close