Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei IGAS: O IARNA CA IN 1954

IGAS: O IARNA CA IN 1954

IGAS: O IARNA CA IN 1954
02 Feb 2012   •   04:05

DANA GRECU

Vine o iarna  ca in 1954! Asa i-a spus azi dimineata ministrului Igas de la Interne o pasarica.  Intrebarea la Ordinea zilei este ce pasarica i-a spus lui Igas ca vine peste noi o iarna ca in 1954? Ca daca stim ca  Igas are dreptate, putem baga mina in foc ca Romania va avea cod rosu de ninsori si va fi blocata toata.  O sa vedeti la Ordinea zilei cum arata  Japonia sub cod rosu. Acolo ninge abundent de doua saptamini. 
Deocamdata, In Romania, e cod galben de ninsori si viscol, valabil până duminică. Motiv suficient sa se blocheze iar autostrazile si citeva drumuri nationale. Motiv numai bun pentru ministrul Transporturilor sa  dea replica echipei de la Ordinea zilei care i-a aratat acum citeva zile cum se face deszapezirea in tarile civilizate. Ramineti cu noi  sa aflati argumentele Ancai Boagiu. Nu va ascundem ca s-ar putea sa fiti obligati sa va luati , in curind, cauciucuri prevazute cu tinte!
 Facem si politica La Ordinea zilei. Udrea pare sa-si ia adio de la Boc. Basescu zice ca il vrea partener. Pdlul e rupt in doua. Unii l-ar sacrifica miine pe  Emil Boc, altii s-au legat de premier sa moara politic, odata  cu el.
 Vreti lectii de la Eba despre ce ar trebui sa va faceti cind veti ajunge mari! Azi, La Ordinea zilei!
 Au venit la  Ordinea zilei Florinela Georgescu, sef departament Prognoza ANM, Gheorghe Isvoranu, presedintele Federatiei Spiru Haret, Ilie Serbanescu.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close