Antena 3 CNN Timp liber Film Blake Lively din "Gossip Girl", cea mai dorită femeie din lume

Blake Lively din "Gossip Girl", cea mai dorită femeie din lume

Blake Lively din "Gossip Girl", cea mai dorită femeie din lume
Sursa foto: Foto:mirror.co.uk
02 Feb 2011   •   14:39

Actriţa de origine americană, Blake Lively, cunoscută pentru rolul din serialul TV "Gossip Girl", a fost desemnată, în urma unui sondaj realizat de site-ul AskMen.com, drept cea mai dorită femeie din lume, informează contactmusic.com.

În vârstă de 23 de ani, actriţa a surclasat în acest sondaj mai multe nume sonore de la Hollywood. Mila Kunis, o altă actriţă din Statele Unite, s-a clasat pe locul doi în sondaj, iar actriţa Sofia Vergara, celebră pentru rolul din "Modern Family", a completat podiumul sondajului la care au răspuns 5 milioane de bărbaţi.

Următoarele clasate în top au fost top modelul Selita Banks pe locul patru, iar starul Victoria's Secret, Miranda Kerr, care a devenit recent mămică, aducânu-l pe lume fiul ei şi al lui Orlando Bloom, a fost situată pe poziţia a cincia.

În primele zece preferinţe ale bărbaţilor s-au clasat, în ordine, cântăreaţa britanică, Cheryl Cole, actriţa Scarlett Johansson, cântăreaţa americană Katy Perry, actriţa americană Anne Hathaway şi actriţa canadiană Jessica Paré.

×
Subiecte în articol: sondaj top
Parteneri
Preşedintele Iranului, găsit mort în elicopterul prăbuşit
x close