Antena 3 CNN Timp liber Film Protagonistul singurului film românesc de la Berlinală: "Mulţumesc tuturor. Este un film care merită văzut!"

Protagonistul singurului film românesc de la Berlinală: "Mulţumesc tuturor. Este un film care merită văzut!"

Protagonistul singurului film românesc de la Berlinală: "Mulţumesc tuturor. Este un film care merită văzut!"
08 Feb 2013   •   15:24

Antena 3 se implică în campania „Susţine România la Berlinală!". Filmul „Poziţia copilului", regizat de Călin Peter Netzer, este singurul lungmetraj românesc inclus în selecţia oficială a Festivalului Internaţional de Film de la Berlin. Pelicula intră în cursă pentru trofeul Ursul de aur alături de alte 18 filme.

"Cred că filmul merită un premiu. Cel puţin premiul de interpretare pentru Luminiţa, sau premiul de regie pentru Călin, sau, de ce nu, premiul pentru cel mai bun film" a declarat pentru Antena 3 actorul Bogdan Dumitrache, unul dintre actorii principali ai peliculei.

Personalităţi din sport şi din media au anunţat că se vor implica în campania menită să aducă publicul mai aproape de filmul românesc.

Vedetele postului Antena 3 Niels Schnecker, Sabina Iosub, Nadina Câmpean şi Maria Coman s-au alăturat campaniei „Susţine România la Berlinală!".

"Le mulţumesc foarte frumos pentru implicare, pentru faptul că ne ajută să promovăm un pic filmul. Este un film care merită văzut şi cu această ocazie lansez un mesaj către toată lumea: veniţi la cinema!" a mai spus Bogdan Dumitrache.

Filmul „Poziţia copilului" vorbeşte despre traumele sufocării copiilor prin dragoste şi despre amprentele pe care le lasă părinţii asupra personalităţii celor mici. Filmul este, totodată, o radiografie a înaltei societăţi contemporan şi vorbeşte despre trafic de influenţă şi corupţie în instituţii.

Luminița Gheorghiu  și  Bogdan Dumitrache  au rolurile principale, de mamă şi fiu. Alături de ei mai joacă Florin Zamfirescu, Ilinca Goia, Adrian Titieni, Cerasela Iosifescu, Mimi Brănescu, Nataşa Raab şi Vlad Ivanov.


Cei care vor să trimită mesaje echipei sau să-și exprime opinia despre film, după lansarea din 8 martie, o pot face pe site-ul pozitiacopilului.ro, pe [email protected] sau pe pagina de Facebook a filmului: https://www.facebook.com/PozitiaCopilului.

Citiţi şi:

Campioana Ana-Maria Brânză spune „Hai România!” la Berlinală

×
Subiecte în articol: pozitia copilului
Parteneri
Schimbări în premieră, în secțiile de votare, la alegerile de pe 9 iunie 2024. Ce trebuie să știe toți românii care merg la vot
x close