Antena 3 CNN Life Bebelușul ei s-a născut mort, așa că a vândut repede pătuțul pe care i-l pregătise. Ce a apărut la ușă o săptămână mai târziu - s-a prăbușit la pământ imediat

Bebelușul ei s-a născut mort, așa că a vândut repede pătuțul pe care i-l pregătise. Ce a apărut la ușă o săptămână mai târziu - s-a prăbușit la pământ imediat

Bebelușul ei s-a născut mort, așa că a vândut repede pătuțul pe care i-l pregătise. Ce a apărut la ușă o săptămână mai târziu - s-a prăbușit la pământ imediat
Sursa foto: foto: Pixabay.com
14 Iul 2017   •   15:25

Cand Valerie Watts a observat ca bebelusul ei nu se mai misca la fel de mult ca inainte in ultima luna de sarcina, a mers de urgenta la medic, iar cele mai mari temeri ale sale i-au fost confirmate, potrivit bzi.ro.

Bebelusul s-a nascut mort, din cauza unor complicatii cu cordonul ombilical, iar pentru Valerie a inceput calvarul. Brusc, toate visurile sale s-au naruit si luni de zile femeia a refuzat sa renunte la vreo hainuta cumparata pentru bebelus.

Insa atunci cand a decis ca a sosit timpul sa lase trecutul in urma, a inceput prin a scoate la vanzare toate lucrurile micutului.

Un cuplu a cumparat patutul bebelusului, insa cand au aflat ce se intamplase cu copilul, si-au spus ca trebuie sa faca un gest de neuitat pentru Valerie, impresionati de tragedia prin care trecuse femeia.

O saptamana mai tarziu, ei s-au intors la casa familiei Watts cu patutul bebelusului transformat insa intr-o bancuta memoriala.

"Am inceput sa plang imediat. E uimitor. Asta e dovada ca mai exista oameni buni pe aceasta lume", a povestit emotionata Valerie.

×
Subiecte în articol: poveste virala
Parteneri
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa ajunge în România
x close