Antena 3 CNN Life Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu, o nouă profeție teribilă despre România: "Râuri de foc curgeau în Marea Neagră"

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu, o nouă profeție teribilă despre România: "Râuri de foc curgeau în Marea Neagră"

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu, o nouă profeție teribilă despre România: "Râuri de foc curgeau în Marea Neagră"
Sursa foto: Foto: Facebook/ Maria Ghiorghiu
22 Oct 2017   •   20:38

Maria Ghiorghiu, celebra clarvăzătoare care a prevăzut tragedia de la Colectiv, susţine că o catastrofă ar putea să se întâmple în viitorul apropiat. Aceasta a postat sâmbătă pe blogul personal detalii despre noua viziune pe care a avut-o.

 "Dragii mei,

În aceasta dimineaţă, m-a trezit o lumină albă şi stralucitoare, după care, văd înspre Răsărit, la poalele Cerului de noapte, văd HARTA EUROPEI.
Aud glas care spune aşa:

"Este al 15 -lea Mondial !"


În această clipă, văd HARTA ROMÂNIEI inclusă în HARTA EUROPEI, iar din HARTA ROMÂNIEI pe la partea sudică, mai precis, toată partea cu deschidere la MAREA NEAGRĂ, vedeam cum curgeau râuri, râuri de foc violent-
FOCUL viu curgea direct în MAREA NEAGRĂ.

Dragii mei, după cum vedem cu toţii, întreaga Lume stă că pe un butoi uriaş cu pulbere, gata să explodeze.
Prieteni dragi, trebuie să ne punem viaţă noastră, inima şi sufletul nostru în MÂINILE LUI DUMNEZEU şi sub Acoperământul MAICII DOMNULUI şi vom vedea că nimic din ceea ce urmează a se petrece în lume, nu ne va mai înfricoşa, ci dimpotrivă, ne vom simţi ocrotiţi şi iubiţi de BUNUL şi PREA MILOSTIVUL DUMNEZEU şi MĂICUŢA DOMNULUI, Cărora neînchinăm cu inima şi cu sufletul cerând iertare pentru toate câte am greşit şi păcătuit.
Cu dragoste, Maria"

×
Subiecte în articol: Maria Ghiorghiu
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close