Antena 3 CNN Life Combinația alimentară fatală care i-a adus moartea unei românce. Femeia voia să slăbească

Combinația alimentară fatală care i-a adus moartea unei românce. Femeia voia să slăbească

Combinația alimentară fatală care i-a adus moartea unei românce. Femeia voia să slăbească
Sursa foto: foto: Pixabay.com
10 Oct 2017   •   12:15

O femeie de 49 de ani, din Vaslui, a murit după ce, în încercarea de a pierde în greutate, a combinat două alimente care i-au perforat intestinele.

Elena Popa începuse o cură de slăbire în care folosea bicarbonatul de sodiu alimentar. Într-una din zile, a asociat substanţa cu apă minerală carbogazoasă şi, povestesc cei apropiaţi, cu struguri, scrie doctorulzilei.ro.

Se pare că această combinaţie s-a dovedit fatală pentru că femeia a ajuns, în stare critică, la Spitalul Judeţean Vaslui, cu intestinul subţire perforat.

A fost supusă unei intervenţii chirurgicale care s-a dovedit un real succes. După intervenţia chirurgicală, Elena Popa a fost mutată în secţia AŢI şi ţinută sub strictă supraveghere medicală.

După 17 zile, Elena Popa părea că se îndreaptă spre vindecare. Femeia se simţea bine, putea să meargă pe propriile picioare şi medicii se pregăteau să o externeze. Din păcate, totul a luat o întorsătură groaznică şi, zilele trecute, Elena Popa a decedat, chiar în timpul gărzii doctorului care o operase.

Nimeni nu-şi explică ce s-a întâmplat, dar medicii bănuiesc că stresul i-a provocat un infarct.

 

×
Subiecte în articol: poveste virala
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close