Antena 3 CNN Life Mulți români apelează la terapia cu îngeri. Metoda de vindecare ce a luat amploare în ultima perioadă

Mulți români apelează la terapia cu îngeri. Metoda de vindecare ce a luat amploare în ultima perioadă

Mulți români apelează la terapia cu îngeri. Metoda de vindecare ce a luat amploare în ultima perioadă
Sursa foto: foto: Pixabay.com
13 Iul 2018   •   23:24

Terapia cu vindecare a luat amploare în ultima vreme, fiind testată de o mulțime de vedete de pe plan local și internaționale, care garantează pentru eficiența acesteia.

Încă de mici am fost învățați că îngerii fac parte din viața noastră, că fiecare dintre noi are un înger păzitor care îl protejează și pe care îl poate chema în ajutor ori de câte ori simte nevoia. Ajunși la maturitate, foștii copilași și-au amintit de îngerii care le-au călăuzit copilăria și li s-au încredințat din nou, în ciuda vârstei. Așa s-a ajuns la situația în care oameni obișnuiți sau persoane publice susțin cu tărie că invocarea îngerilor ori de câte ori se confruntă cu necazuri nu rămâne fără răspuns.

În definitiv, totul se reduce la o chestiune de convingere. Dacă ești convinsă că îngerii există în viața fiecăruia dintre noi, ai șanse reale să atingi pacea spirituală și vindecarea trupească. În caz contrar, terapia cu îngeri nu va avea efect. Desigur, probabil că în acest din urmă caz, nici nu vei apela la ea.

Continuarea, pe Avantaje.ro.

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close