Antena 3 CNN Politică Traian Băsescu, ameninţări fără precedent privind dosarul său de la Securitate

Traian Băsescu, ameninţări fără precedent privind dosarul său de la Securitate

Traian Băsescu, ameninţări fără precedent privind dosarul său de la Securitate
24 Noi 2015   •   10:48

Florin Bichir, membru al Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii, anunţă că dosarul de la Securitate al lui Traian Băsescu va ajunge în presă, dintr-o eroare. Florian Bichir îşi asumă greşeala şi spune că va demisiona, alături de o colegă. În acest scandal, fostul preşedinte a reacţionat spunând că totul ar putea fi "o operaţiune de compromitere a presei, de compromitere a sa sau o farsă", transmite romaniatv.net.

"Îmi voi înainta demisia, atât eu, cât şi doamna Elena Rusu din funcţiile avute la CNSAS, deoarece prin neglijenţa noastră va apărea dosarul lui Traian Băsescu în presă", este mesajul integral pe care mai multe redacţii l-au primit luni seara din partea lui Florian Bichir.

Traian Băsescu a reacţionat în urma acestor dezvăluiri.

"Penibilii detractori. Începînd de ieri seară veselie mare pe capul detractorilor mei. O persoană importantă anunţa că se face public dosarul meu de securitate.
Vă avertizez că ar putea fi o operaţiune de compromitere a presei, de compromitere a mea sau o farsă.
Ce penibili vor fi bieţii detractori cînd lucrurile se vor clarifica", a reacţionat Traian Băsescu, marţi, pe pagina sa de Facebook.

În trecut, CNSAS a descoperit două note informative date de Băsescu, pe vremea când era căpitan de navă. Acestea se refereau însă strict la aspecte economice şi nu pot fi considerate "colaborare cu Securitatea".






 
Penibilii detractoriÎncepînd de ieri seară veselie mare pe capul detractorilor mei. O persoană importantă anunţa că se...

Posted by Traian Băsescu on Monday, November 23, 2015

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close