Antena 3 CNN Politică Adrian Năstase despre aniversarea lui Băsescu: Nu îi urez nimic, sunt convins că va avea ce merită

Adrian Năstase despre aniversarea lui Băsescu: Nu îi urez nimic, sunt convins că va avea ce merită

Adrian Năstase despre aniversarea lui Băsescu: Nu îi urez nimic, sunt convins că va avea ce merită
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    04 Noi 2013   •   10:34

Fostul premier Adrian Năstase a declarat, luni, că nu îi urează nimic preşedintelui Traian Băsescu cu ocazia aniversării a 62 de ani, susţinând că dosarul Zambaccian este "un cadou" pe care i l-a oferit Daniel Morar şefului statului în anul 2005.

"Nu îi urez nimic. Sunt convins că va avea ceea ce merită", a spus Năstase, răspunzând întrebărilor puse de jurnalişti la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, cu puţin timp înainte de începerea procesului Zambaccian.

Năstase a afirmat că, în anul 2005, Daniel Morar i-a oferit lui Traian Băsescu drept cadou acest dosar.

Urmează ca instanţa să audieze mai multe persoane în acest dosar, printre care ar trebui să fie şi Daniela Năstase.

Dana şi Adrian Năstase au ajuns luni dimineaţă la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, unde se judecă un nou termen în dosarul Zambaccian.

În acest dosar, fostul premier este acuzat de şantaj şi luare de mită, iar soţia sa, de complicitate. În martie anul acesta, cei doi au fost condamnaţi la câte trei ani de închisoare cu suspendare.

Pe 30 martie 2012, în dosarul Zambaccian, Adrian Năstase a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare pentru şantaj şi a fost achitat pentru luare de mită.

Soţia fostului premier a fost condamnată atunci tot la trei ani de închisoare cu suspendare, pentru că a luat parte la introducerea în ţară cu alte false a mai multor bunuri şi a fost achitată pentru complicitate la luare de mită şi şantaj.


×
Subiecte în articol: Adrian Nastase
Parteneri
Benzina și motorina se scumpesc considerabil de la 1 iulie!
x close