Antena 3 CNN Politică Alegeri locale 2016. PSD renunță la candidatul propriu pentru primăria Cluj Napoca

Alegeri locale 2016. PSD renunță la candidatul propriu pentru primăria Cluj Napoca

Alegeri locale 2016. PSD renunță la candidatul propriu pentru primăria Cluj Napoca
14 Apr 2016   •   14:26

ALEGERI LOCALE 2016. Preşedintele PSD Cluj, Remus Lăpuşan, a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă, că formaţiunea sa a încheiat, la nivelul municipiului Cluj-Napoca, o alianţă electorală cu ALDE prin care cele două formaţiuni vor susţine un candidat comun pentru funcţia de primar, independentul Octavian Buzoianu, om de afaceri, scrie agerpres.

Remus Lăpuşan a mai spus că PSD n-o mai susţine la funcţia de primar al municipiului pe Aurelia Cristea, deputat, preşedintele PSD Cluj-Napoca.

'Am decis în cadrul alianţei electorale PSD+ALDE să-l susţinem pe dl Octavian Buzoianu la Primăria municipiului Cluj-Napoca, ca şi candidat independent. Candidatura domnului Buzoianu este o candidatură independentă pe care noi o susţinem şi suntem de acord să vină şi alte partide care să susţină această candidatură. (...) Candidatura doamnei Aurelia Cristea nu mai există', a menţionat Remus Lăpuşan.

Co-preşedintele ALDE Cluj, deputatul Steluţa Cătăniciu, a declarat, în aceeaşi conferinţă de presă, că obiectivul alianţei este câştigarea Primăriei Cluj-Napoca.

'Semnăm împreună cu PSD un protocol care pune bazele unei alianţe electorale PSD+ALDE pentru municipiul Cluj-Napoca, o alianţă care reprezintă un proiect pentru clujeni, un parteneriat cu societatea civilă, care are ca obiectiv foarte clar câştigarea Primăriei municipiului Cluj-Napoca', a menţionat Steluţa Cătăniciu.

PSD şi ALDE vor avea o listă comună pentru Consiliul local Cluj-Napoca, iar Remus Lăpuşan a spus că noua alianţă electorală îşi propune să obţină 12 locuri de consilieri municipali.

×
Subiecte în articol: alegeri locale 2016 Cluj Napoca
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close