Antena 3 CNN Politică Antonescu, despre declaraţiile lui Băsescu: Polemică interminabilă, obosită şi obositoare

Antonescu, despre declaraţiile lui Băsescu: Polemică interminabilă, obosită şi obositoare

Antonescu, despre declaraţiile lui Băsescu: Polemică interminabilă, obosită şi obositoare
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    05 Dec 2013   •   23:49

Preşedintele Senatului, Crin Antonescu, a afirmat, joi, întrebat cum comentează afirmaţiile preşedintelui Traian Băsescu despre premierul Victor Ponta, că este vorba despre o "polemică interminabilă, obosită şi obositoare".
   
"Lucrurile continuă să se degradeze... că se vorbeşte cu maximă iresponsabilitate pe sub steagul tricolor despre partide care fură bani din buget, despre partide care fură bugete întregi, de acuzaţii de o manieră şi de o amploare fără precedent, ca iresponsabilitate. Şi, de asemenea, că se amestecă lucruri sub orice nivel acceptabil al polemicii politice. Cred că oricine ar fi preşedinte al României atunci când se adresează dintr-o postură oficială naţiunii române trebuie să vorbească despre interesele naţiunii române, nu despre vânătorile la care a participat sau nu a participat domnul Ilie Sârbu", a declarat Antonescu, potrivit Mediafax.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, că Victor Ponta este un premier "profund corupt"
, care încearcă să-şi ascundă corupţia sub acuzaţii, şeful statului enumerând, în acest context, subiectele legate de Roşia Montană, de memorandumul cu FMI şi de acciza la combustibil.

 

×
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close