Antena 3 CNN Politică Aproape de sinucidere. Caracatiţa imobiliară în care este implicat şi iubitul Ioanei Băsescu face victime

Aproape de sinucidere. Caracatiţa imobiliară în care este implicat şi iubitul Ioanei Băsescu face victime

Aproape de sinucidere. Caracatiţa imobiliară în care este implicat şi iubitul Ioanei Băsescu face victime
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    18 Dec 2013   •   07:42

Caracatiţa imobiliară din Piteşti în care sunt implicaţi, printre alţii, şi iubitul Ioanei Băsescu, avocatul Radu Pricop, face victime. O femeie de 57 de ani a fost târâtă ani la rândul prin tribunale, după ce apropiaţi ai lui Radu Pricop au încercat să pună mâna pe proprietatea ei. Epuizată, fizic şi psihic, femeia a clacat anul trecut.

Disperată că ea şi familia ei vor ajunge în stradă, femeia a încercat în repetate rânduri să-şi pună capăt zilelor. Ultima tentativă a avut-o chiar în faţa primăriei, când şi-a dat foc.

Cu un sac de acte în braţe şi cu ochii înecaţi în lacrimi, Adriana Sprânceanu a povestit Antenei 3 drama în care trăieşte şi care a adus-o în pragul sinuciderii. Stă mai mult prin tribunal decât în casa din care a fost la un pas să fie evacuată.

De ani buni se luptă cu un oarecare Florescu Mihai, care i-a revendicat proprietatea, printr-o serie de acte false, cu concursul mai multor angajaţi ai Primăriei Moşoaia, localitate aflaţi la câţiva kilometri de Piteşti, dar şi cu ajutorul mai multor oameni cu influenţă din judeţ. Printre ei este şi Daniel Dragomir, finul lui Vişoiu Valentin, asociatul lui Radu Pricop, iubitul Ioanei Băsescu, fost candidat din partea PDL la primăria Piteşti.

Pe scurt, în 2004, Daniel Dragomir, prin firma sa de cadastru, în baza unui certificat fals de moştenire, deţinut de Florescu Mihai, cel care voia să pună mâna pe proprietatea ei, a făcut o expertiză cadastrală şi tot el a legitimat-o prin simplul fapt că la vremea respectivă era directorul Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara Piteşti.

Totul se făcea în baza unui act de moştenire fals, legitimat de un notar - de Emilia Pârvu, un pion important.

La început, dosarul a ajuns pe mâna judecătorului Bărbulescu Elena, mătuşa celui care dorea proprietatea. Ca o coincidenţă, aceeaşi judecătoare a dat sentinţe în cazul retrocedărilor în care este implicat iubitul Ioanei Băsescu, avocatul Radu Pricop, şi care le-a dat câştig de cauză.

Deşi încolţită, proprietara de drept a încercat să le ţină piept. Disperată, neascultat de nimeni dintre autoritîţi, femeia a decis să-şi pună capăt zilelor. Anul trecut, după câteva zile de greva foamei, după alte tentaive de suicid, şi-a dat foc în faţa prefecturii.

După 12 decizii irevocabile şi după ani de zile, lucrurile par să se aşeze pe un făgaş normal. Tot ce vrea Adriana Sprânceanu este să-şi crească în linişte cei opt nepoţi. Toţi ceilalţi implicaţi în această poveste au fost contactaţi fără succes.

Caracatiţa de la Piteşti

Adriana Sprânceanu - victimă                                                  
Florescu Mihai - impostor -
Daniel Dragomir - apropiat al lui Radu Priocop, expertiză falsă de cadastru                  
Emilia Pârvu - notarul care a legalizat toate actele
Camelia Pârvu, mama ei a judecat speţa                                
Bărbulescu Elena - mătuşa impostorului, florescu Mihai, judecător al speţei. Acelaşi judecător care a dat câştig de cauză cuplului Vişoiu- Pricop
                                            
                                            

×
Subiecte în articol: Ioana Basescu Radu Pricop
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close