Antena 3 CNN Politică Au fost suficienţi 8 ani alături de Traian Băsescu? "Băsescu nu va demisiona dacă votul popular din 29 iulie va fi împotriva sa"

Au fost suficienţi 8 ani alături de Traian Băsescu? "Băsescu nu va demisiona dacă votul popular din 29 iulie va fi împotriva sa"

 Au fost suficienţi 8 ani alături de Traian Băsescu? "Băsescu nu va demisiona dacă votul popular din 29 iulie va fi împotriva sa"
Sursa foto: Foto: Intact Images
23 Iul 2012   •   07:13

Au fost suficienţi 8 ani cu Băsescu? Aceasta este întrebarea la care trebuie să răspundă românii la referendumul din 29 iulie, spune premierul Victor Ponta într-un interviu în exclusivitate pentru Jurnalul Naţional. Victor Ponta consideră că Băsescu este singurul preşedinte care şi-a atacat ţara.

Întregul inverviu îl puteţi citi pe www.jurnalul.ro.


Traian Băsescu nu va demisiona dacă votul popular din 29 iulie va fi împotriva sa, susţine Victor Ponta.

"Sper să aibă această demnitate, deşi nu cred. Sunt convins că, aşa cum strigă acum, aşa va face şi după referendum, chiar dacă îl pierde. Nu ştie să piardă, şi se va agăţa de orice pentru a rămâne pe scaunul de preşedinte."

Premierul României consideră că întrebarea principală la care românii trebuie să răspundă la referendum este : "Au fost suficienţi 8 ani cu Traian Băsescu?"

Decizia din 29 iulie se referă la viitor, cu o judecată foarte corectă a trecutului. Traian Băsescu a avut 8 ani la dispoziţie să demonstreze dacă vrea să fie un bun preşedinte. Eu cred că a eşuat. Şi cred că românii nu vor să mai piardă nici o zi din viaţa lor alături de Traian Băsescu.

Traian Băsescu este singurul preşedinte care şi-a atacat ţara, mai spune Victor Ponta.

Traian Băsescu este disperat, şi ar face orice să rămână în funcţie. Inclusiv să distrugă România. El este preşedintele care a izolat România, iar acum este preşedintele care a făcut România de râs. Continuă să vorbească de lovitură de stat, deşi suntem în faţa unor alegeri libere.

Premierul spune că dacă Traian Băsescu se va întoarce la Cotroceni, nu va înceta să facă rău ţării.

"Criza se va acutiza. Va fi un dezastru pentru România, pentru că Traian Băsescu nu se va opri aici. Va începe să facă iar rău. Va încerca să reia măsurile pe care le-a susţinut - deja spune că sunt prea multe paturi de spital, că toate veniturile trebuie impozitate, că ar tăia din nou salariile şi pensiile."

„Vrea să desfiinţeze încă 100.000 de paturi de spital"

În ultima săptămână de campanie, Traian Băsescu nu se va opri din atacuri la adresa puterii, mai spune Victor Ponta.

"Aş fi sperat să fie una pozitivă şi constructivă. Dar nu cred... Traian Băsescu va lansa noi manipulari, va arunca cu noroi, va încerca să facă orice să nu se discute despre motivele suspendării sale. Dar nu cred că va reuşi."

La finalul interviului din Jurnalul. ro , Victor Ponta a vorbit încă o dată de importanţa zilei de 29 iulie şi îndeamnă românii să vină la vot.


×
Subiecte în articol: Victor Ponta
Parteneri
Benzina și motorina se scumpesc considerabil de la 1 iulie!
x close