x close

Fii alături de noi!

Biroul Electoral Central a respins înregistrarea alianţei electorale USD

de A.M.P   •   03 Mar 2014   •   18:18 Comenteaza
Biroul Electoral Central a respins înregistrarea alianţei electorale USD  482
Foto: Agerpres
Biroul Electoral Central (BEC) a respins, luni, înregistrarea pentru alegerile europarlamentare a alianţei electorale USD, formată din PSD, UNPR şi PC, informează Mediafax.
   
Vicepreşedintele AEP Marian Muhuleţ, membru în BEC, a declarat că motivul pentru care a fost respinsă solicitarea de înregistrare a alianţei electorale Uniunea Social Democrată este legat de faptul că aceeaşi denumire a fost folosită la alegerile din 1996 pentru Parlament.
   
El a precizat că este vorba despre încălcarea articolului 7, alineatul 1, din Legea 33/2007 privind alegerile europarlamentare.
   
USD poate formula contestaţie faţă de decizia BEC.
   
Termenul pentru depunerea protocolului de constituire a unei alianţe electorale este stabilit în 4 martie de HG pentru aprobarea calendarului pentru alegerile europarlamentare din 25 mai.

"Vom respecta decizia BEC şi vom schimba denumirea", declarat premierul Victor Ponta, într-o intervenţie în ediţia de luni a emisiunii "100 de minute", de la Antena 3.poza

Actualitate

Avertizare meteo: Cod galben de ploi și ninsori, în aproape toată țara

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, vineri, un cod galben de ploi și ninsori. Atenționarea este valabilă de vineri, de la ora 18.00, până sâmbătă, la ora 12.00 Astfel, se vor înregistra...

27 Noi 2015  •  09:52

poza

Show

Daniela Crudu, îndrăgostită până peste cap şi gata de nuntă

Este îndrăgostită până peste cap de Valentin Gane, pe care l-a cunoscut în emisiunea „Burlăciţa”, iar Daniela Crudu este pregătită să meargă în faţa altarului, alături de el.

27 Noi 2015  •  09:50

sati