Antena 3 CNN Politică Blaga: Ponta e un mincinos patologic. E prins în leapşa şi face pe dulăul. De fapt, e doar un căţeluş inofensiv

Blaga: Ponta e un mincinos patologic. E prins în leapşa şi face pe dulăul. De fapt, e doar un căţeluş inofensiv

Blaga: Ponta e un mincinos patologic. E prins în leapşa şi face pe dulăul. De fapt, e doar un căţeluş inofensiv
Sursa foto: Foto: Agerpres
20 Iul 2013   •   15:47
Preşedintele PDL, Vasile Blaga, ministru de Interne atunci când Omar Hayssam a fugit din România, răspunde declaraţiilor premierului Victor Ponta, precizând că pe numele sirianului nu fusese emis mandat de supraveghere, astfel că MAI nu avea niciun motiv să îl supravegheze pe acesta.
"Ponta e doar un mincinos patologic. E drept, nici minciuna nu e infracţiune, este un semn de derută. Ponta e  prins "în leapşa" şi face pe dulăul. De fapt, e doar un căteluş inofensiv. Hayssam nu avea mandat de supraveghere, deci Internele nu aveau niciun motiv să-l urmărească. Din acest motiv a plătit cu capul procurorul general de la acea vreme", se arată într-o declaraţie a lui Vasile Blaga, remisă sâmbătă agenţiei Mediafax.
"Ponta este acum emoţionat. Prietenul său şi al PSD, Omar Hayssam s-a întors, în sfârşit, acasă, atunci când se aşteptau mai puţin", mai declară liderul PDL.
Liderul PDL, Vasile Blaga, ministru de Interne în perioada în care Omar Hayssam a fugit din România, trebuie să explice cât de prost poate fi un ministru pentru a-i scăpa un infractor periculos, a declarat liderul PSD, premierul Victor Ponta.
"Blaga trebuie să explice cât de prost poate fi un ministru de Interne căruia îi fuge din ţară un infractor periculos şi care, la 5 ani după, zice "să aflăm şi noi". Dacă i-au trebuit 5 ani lui Blaga, care era ministru de Interne, să afle cum a plecat Hayssam, ar trebui să răspundă toţi cei care au fost de vină atunci. Au răspuns şefii SIE şi SRI, dar ministrul de Interne? Dacă azi, în 2013, fugea din ţară un infractor periculos, avea vreo vină ministrul Stroe? Probabil că, în cazul lui Blaga, prostia nu e o infracţiune", a spus Ponta.
 

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close