Antena 3 CNN Politică Brânză, pe lista de colonei a lui Oprea: Am grad mic în comparaţie cu studiile pe care le am

Brânză, pe lista de colonei a lui Oprea: Am grad mic în comparaţie cu studiile pe care le am

Brânză, pe lista de colonei a lui Oprea: Am grad mic în comparaţie cu studiile pe care le am
Sursa foto: Foto: Antena 3
21 Iun 2012   •   22:28

După ce Mihai Gâdea a dezvăluit, miercuri seară, la "Sinteza Zilei", lista potrivit căreia mai multe nume sonore din anturajul guvernării PDL au fost avansate în diferite grade militare, Pavel Abraham, chestor şi fost şef al Poliţiei Române, a declarat în ediţia de joi a emisiunii "Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv" că cei care se fac responsabili de acest lucru ar trebui traşi la răspundere penală.

Prezent şi el pe lista de colonei şi locotenenţi a fostului ministru al Apărării Naţionale Gabriel Oprea, deputatul PDL William Brânză a declarat la Antena 3 că gradul său de locotenent-colonel este mic în comparaţie cu studiile pe care le are.

"Am făcut Armata, am făcut Academia, mi-am dat doctoratul la Academie, am făcut Harvard-ul la National and International Security. Credeţi-mă, am grad mic în comparaţie cu studiile pe care le am" a subliniat William Brânză.

Printre cei numiţi la strict secret de fostul ministru Gabriel Oprea se numără şi jurnalistul Robert Turcescu care, în replică, a postat pe Facebook o replică şocantă. "Gâdea, Ciutacu, Badea, Ciuvică şi Felix, trageţi-vă un glonţ în cap, nemernicilor!"




VEZI ÎNREGISTRAREA INTEGRALĂ A EMISIUNII "SUBIECTIV" DE LA ANTENA 3.



×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close