Antena 3 CNN Politică Bucureşti sănătos: Site-ul pe care puteţi semnala problemele pe care le are Capitala

Bucureşti sănătos: Site-ul pe care puteţi semnala problemele pe care le are Capitala

Bucureşti sănătos: Site-ul pe care puteţi semnala problemele pe care le are Capitala
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    03 Iul 2015   •   09:31

Bucureştenii pot semnala on-line problemele lor şi se pot implica direct în proiecte de modernizare a Capitalei. Co-preşedintele PNL Sector 1, Cristian Buşoi, a lansat o platformă pe internet pentru a atrage atenţia că sănătatea oraşului influenţează direct sănătatea locuitorilor lui.

Accesând site-ul www.bucurestisanatos.ro puteţi semnala problemele şi să identificaţi principalele caracteristici pe care le are un oraş sănătos.


Bucureşti Sănătos este primul eveniment dintr-o serie de proiecte care au scopul de a atrage atenţia asupra problemelor pe care le are Capitala.
 
Cei care au pus bazele proiectului au plecat de la statistica îngrijorătoare care arată că bucureştenii sunt cei mai nemulţumiţi europeni când vine vorba despre calitatea vieţii în oraşul lor.
 
Proiectul vizează nu doar mediul înconjurător şi poluarea excesivă din capitala României, ci şi calitatea sistemului de educaţie, a serviciilor medicale şi a administraţiei publice.
 
Platforma bucureştisănătos.ro a fost lansată de europarlamentarul Cristian Buşoi, copreşedintele PNL sector 1. De altfel, în cadrul evenimentului, europarlamentarul şi-a anunţat intenţia de a se înscrie în cursa internă a partidului pentru fotoliul de primar general.
 

×
Subiecte în articol: Cristian Busoi platformã
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close