Antena 3 CNN Politică Călin Popescu Tăriceanu: Voi înfiinţa o nouă formaţiune politică. Se va numi Partidul Reformator Liberal

Călin Popescu Tăriceanu: Voi înfiinţa o nouă formaţiune politică. Se va numi Partidul Reformator Liberal

 Călin Popescu Tăriceanu: Voi înfiinţa o nouă formaţiune politică. Se va numi Partidul Reformator Liberal
26 Feb 2014   •   22:25
Fostul prim-ministru şi preşedintel al PNL, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, în premieră în emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3, că va pune bazele unei noi formaţiuni politice care se va numi Partidul Reformator Liberal.

"Mâine anunţ decizia de înfiinţare a unei noi formaţiuni politice liberale, care va aduna oameni de valoare, nu doar nemulţumiţi din PNL, dar vreau oameni tineri, bine pregătiţi, cu competenţă,  cu care să dăm un nou suflu USL. În acest sens, putem să ne gândim şi la candidatura pentru alegerile prezidenţiale. Sunt convins de pe acum că îl voi învinge pe Crin Antonescu", a spus Tăriceanu.

Călin Popescu Tăriceanu a precizat că îşi doreşte reclădirea USL şi că nu exclude o posibilă candidatură la alegerile prezidenţiale.
 
Călin Popescu Tăriceanu, la Sinteza Zilei: Vreau să reclădim USL şi să candidez la prezidenţiale. Sunt convins că îl voi învinge pe Crin Antonescu



×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close