Antena 3 CNN Politică Cătălin Rădulescu, după condamnarea lui Liviu Dragnea: M-a surprins. Eu am pariat că va fi achitat

Cătălin Rădulescu, după condamnarea lui Liviu Dragnea: M-a surprins. Eu am pariat că va fi achitat

Cătălin Rădulescu, după condamnarea lui Liviu Dragnea: M-a surprins. Eu am pariat că va fi achitat
21 Iun 2018   •   20:01

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a declarat că a fost luat prin surprindere de decizia instanţei supreme de a-l condamna pe Liviu Dragnea la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, deoarece acesta pariase cu toată lumea că liderul PSD va fi achitat.

"Să ştiţi că pe mine m-a luat prin surprindere, pentru că eu am pariat cu toată lumea că va fi achitat. E destul de mare sentinţa data - 3 ani şi şase luni. Eu susţin că atât timp cât în Europa abuzul în serviciu e dezincriminat, a condamna un pom pe abuz în serviciu mi se pare o chestie destul de nelalocul ei. Mi se pare foarte mult ceea ce a primit preşedintele. E un moment foarte greu pentru el. Nu aş vrea să fiu în locul lui niciodată. Nu ştiu cum stă cu psihicul în momentul de faţă preşedintele, dar e un moment greu pentru el şi pentru partid. Marea majoritate a colegilor noştri se aştepta la achitare", a declarat Rădulescu.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Catalin Radulescu condamnare Dragnea
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close