Antena 3 CNN Politică Ce face Iohannis la o zi după ce a cerut demisia lui Victor Ponta

Ce face Iohannis la o zi după ce a cerut demisia lui Victor Ponta

Ce face Iohannis la o zi după ce a cerut demisia lui Victor Ponta
Sursa foto: foto: AGERPRES
06 Iun 2015   •   11:16

Președintele Klaus Iohannis merge sâmbătă la Blaj, unde va participa la "Bosch Innovation Day" și se va întâlni cu arhiepiscopul major al Bisericii Române Unite cu Roma, Greco-Catolică, Lucian Mureșan.

Șeful statului va participa la "Bosch Innovation Day" și va vizita Catedrala "Sf. Treime" a Bisericii Române Unite cu Roma, Greco-Catolică, unde se va întâlni cu arhiepiscopul Lucian Mureșan.

Președintele Klaus Iohannis a semnat joi decretul de decorare a cardinalului Lucian Mureșan, arhiepiscop major al Arhieparhiei de Făgăraș și Alba Iulia și întâistătătorul Bisericii Române Unite cu Roma.

Șeful statului a conferit Ordinul Național ''Steaua României'' în grad de Ofițer cardinalului Lucian Mureșan, cu prilejul aniversării a 25 de ani de episcopat.

Decorarea a fost făcută ''în semn de înaltă apreciere pentru demnitatea, curajul și smerenia creștină de care a dat dovadă, pentru contribuția deosebită la dezvoltarea relațiilor dintre România și Sfântul Scaun și pentru grija constantă acordată consolidării raporturilor interconfesionale în România''.

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close