Antena 3 CNN Politică Ce s-ar putea întâmpla în cazul în care Grindeanu și Ponta ar ieși victorioși. Un lider PSD aruncă bomba

Ce s-ar putea întâmpla în cazul în care Grindeanu și Ponta ar ieși victorioși. Un lider PSD aruncă bomba

Ce s-ar putea întâmpla în cazul în care Grindeanu și Ponta ar ieși victorioși. Un lider PSD aruncă bomba
18 Iun 2017   •   14:02

Florin Iordache, fost ministru al Justiției, a declarat într-o emisiune TV că moțiunea de cenzură este gata și că viciul de procedură invocat nu stă în picioare: "Credeţi că suntem în Africa, ca Guvernul să fie închis", a spus Iordache, potrivit realitatea.net.

,,Viciul de procedură va fi de depășit. După ce textul moțiunii va fi depus la biroul permanent, va fi preluat de Ministrul pentru Relația cu Parlamentul. Toate proiectele de lege sunt aduse la cunoștintă prin relația cu ministrul delegat pentru relația cu Parlamentul. De ce am făcut asta duminica? Nu suntem disperaţi... Suntem disperați că România nu are un Guvern și un premier legitim.", a spus Iordache.

Deputatul a mai răspuns că moțiunea va trece fără emoţii strângând peste 250 de voturi pentru.

"Cu excepția colegilor de la Timiș, o să aveți o mare surpriză pe moțiune! În momentul în care va fi depusă moțiunea o să vedeți că va fi semnată și de colegii de la Iași, și de la Caraș, poate 4-5 colegi nu vor semna.".

×
Parteneri
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Avertizare meteo imediată
x close