Antena 3 CNN Politică Ceartă în PMP. Oamenii lui Băsescu se dezic de Turcescu: ”Cine e Robert Turcescu?”

Ceartă în PMP. Oamenii lui Băsescu se dezic de Turcescu: ”Cine e Robert Turcescu?”

Ceartă în PMP. Oamenii lui Băsescu se dezic de Turcescu: ”Cine e Robert Turcescu?”
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    20 Apr 2017   •   20:31

Secretarul executiv al PMP, Gelu Vișan, se delimitează de colegul său de partid Robert Turcescu, după schimbul de replici care a avut loc între fostul jurnalist și președintele partidului, Traian Băsescu.

Deputatul PMP Robert Turcescu l-a criticat pe şeful său de partid, Traian Băsescu, după ce fostul preşedinte a depus mai multe amendamente la Legea graţierii, ce par a fi cu dedicaţie pentru Elena Udrea, condamnată la şase ani de închisoare în primă instanţă.

”Președintele partidului, pentru a avea poziții publice sau a depune amendamente, nu trebuie să-i ceară voie lui Robert Turcescu. (...) Cred că a avut un moment de rătăcire Robert Turcescu”, a spus secretarul executiv al PMP, Gelu Vișan, joi, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.

Mai mult, Vișan a întrebat retoric: ”Cine e Robert Turcescu?”.

În replică la spusele lui Turcescu, și purtătorul de cuvânt al PMP, Magda Bistriceanu, l-a numit pe Turcescu trădător. 

Observ că un fost jurnalist, ieşit pe uşa din dos din presă, ajuns în Parlament numai cu sprijinul domnului Traian Băsescu, a ajuns să-i pună condiţii şi «să-l tragă de urechi» pe fostul preşedinte! Trist este să vezi cum trădătorii se pliază în funcţie de interese!“. 

”Declarația Magdei Bistriceanu e oarecum îndreptățită. Și eu am fost tentat azi să fac ce a făcut ea. Nu se face asta, să ieși public înainte de a avea o discuție cu președintele partidului.

Un partid tânăr mai face și erori, cum a fost aceasta”, a încheiat Gelu Vișan.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close