Antena 3 CNN Politică Cum răspunde ministrul de Interne, Carmen Dan, la acuzațiile premierului Tudose

Cum răspunde ministrul de Interne, Carmen Dan, la acuzațiile premierului Tudose

Cum răspunde ministrul de Interne, Carmen Dan, la acuzațiile premierului Tudose
de M.Z.    |    11 Ian 2018   •   12:34

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a spus, joi, că va răspunde curând atacurilor pe care premierul Mihai Tudose le-a lansat la adresa sa, miercuri, la Antena 3.

Întrebată dacă este adevărat că l-a mințit pe șeful Guvernului, așa cum a spus Tudose, șefa de la MAI a replicat: ”În ce privește declarațiile prim-ministrului, voi da lămuriri cât de curând”.

Premierul Mihai Tudose îl acuză public de minciună pe ministrul de Interne, Carmen Dan. Prezent miercuri seara, la emisiunea Sinteza Zilei realizată de Mihai Gâdea la Antena 3, șeful Guvernului a spus explicit că nu mai poate lucra cu aceasta și că îi așteaptă demisia

De ce sunt supărat pe doamna ministru: Am întrebat-o dacă e adevărat că acel om refuză (Cătălin Ioniță, propus ca șef al Poliției - n.r.). Mi-a spus că nu este adevărat. L-am sunat pe domnul chestor. Discuția a fost următoarea: "Bună ziua, sunt premierul, doriți această funcție?" "Domnul prim-ministru, m-am prezentat la doamna ministru cu un raport, prin care refuz această funcție". Domnul Bogdan Chirieac a auzit acest lucru.

Eu nu mai am ce să discut cu doamna ministru după ce m-a mințit. Dacă își dă demisia, eu o accept. Dacă domnia sa va fi lăsată, își va da demisia”, a declarat premierul Mihai Tudose, miercuri, la Antena 3.

×
Subiecte în articol: carmen dan mihai tudose minciuna
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close