x close

Fii alături de noi!

Dacian Cioloș a publicat lista cu prioritățile Guvernului

de A.M.P   •   16 Ian 2016   •   00:26
Dacian Cioloș a publicat lista cu prioritățile Guvernului 482
Foto:Agerpres
Reforma și transparența în administrația publică, derularea proiectelor de infrastructură de transport, dezvoltarea viziunii economice pe termen mediu și lung și eliminarea risipei sunt temele majore pe care își va concentra mandatul Guvernul, spune premierul Dacian Cioloș.

Șeful Executivului a scris, vineri, într-o postare pe Facebook, prioritățile Guvernului în 2016, arătând că intenționează să lase în urmă "ceva vizibil schimbat în bine".

"Temele majore pe care ne vom concentra pe durata mandatului se referă la domenii în care intenționăm să lăsăm în urmă ceva vizibil schimbat în bine, chiar dacă unele proiecte vor putea fi doar demarate: reforma și transparența în administrația publică, derularea proiectelor de infrastructură de transport cu accent pe transparența și calitatea procesului, dezvoltarea viziunii economice pe termen mediu și lung și eliminarea risipei, regândind rolul statului în economie, politicile sociale și combaterea sărăciei. Firește că domenii precum sănătatea, educația, cultura, absorbția fondurilor europene, agricultura, tineretul și sportul, mediul, energia și îmbunătățirea relațiilor externe ale României vor fi, de asemenea, tratate cu prioritate", a arătat Cioloș.

Potrivit acestuia, "succesul și mai ales perpetuarea acestor schimbări depind, într-adevăr, de performanță și de onestitatea clasei politice.'' ''Dar depind și de implicarea activă a societății, depășirea individualismului, a temerilor și a divizării care domnește, mai mult sau mai puțin vizibil, în societatea noastră", a adăugat el.

 

 
Prioritățile Guvernului în 2016Temele majore pe care ne vom concentra pe durata mandatului se referă la domenii în...

Posted by Dacian Ciolos on 15 Ianuarie 2016
poza

Actualitate

Radu Tudor: De 70 de ani, Moscova amenință România

De mai bine de 70 de ani, Moscova ameninta in permanenta Romania. Cand isi orienteaza retorica agresiva spre noi, cand rachetele. Ne-am obisnuit : Stalin, Brejnev, Putin – absolut nici o schimbare, scrie Radu...

28 Mai 2016  •  12:45

poza

Show

Divorțează după 30 de ani de căsnicie. Cine e vedeta

Ozzy Osbourne şi Sharon s-ar fi despărţit din nou, după 33 de ani de căsnicie, iar de data aceasta motivele nu sunt dependenţa de alcool sau de droguri a starului rock. Surse apropiate vedetelor au declarat pentru...

27 Mai 2016  •  17:25

sati