Antena 3 CNN Politică Deputatul Dan Păsat s-a autosuspendat din PDL

Deputatul Dan Păsat s-a autosuspendat din PDL

Deputatul Dan Păsat s-a autosuspendat din PDL
Sursa foto: Foto: Mediafax
15 Feb 2011   •   13:03

Deputatul Dan Păsat s-a autosuspendat din PDL. Acesta a declarat, marţi, pentru Mediafax, că "problemele sale personale nu au nimic cu partidul".

De asemenea, Dan Păsat a precizat că va da un comunicat în acest sens şi că, după ce a luat această decizie, este posibil să nu mai participe la întâlnirea grupurilor parlamentare cu preşedintele Traian Băsescu.
 
Anterior, deputatul declarase că va participa la întâlnirea parlamentarilor democrat-liberali cu preşedintele Traian Băsescu şi că va anunţa, printr-un comunicat oficial, decizia pe care a luat-o referitoare la autosuspendarea sa din partid. Deputatul PDL a spus că nu-şi va da demisia din Parlament, deoarece se consideră nevinovat.

Biroul Permanent Naţional al democrat-liberalilor a decis, luni, ca deputatul Dan Păsat să nu fie exclus din partid., Pentru excluderea lui Dan Păsat din PDL au votat trei lideri ai partidului, ceilalţi exprimându-se înpotriva propunerii de excludere.

Preşedintele Traian Băsescu s-a întâlnit luni după-amiază cu şefii de filiale PDL, informează Gândul. Potrivit unor surse, discuţia cu preşedintele a fost programată pentru ora 15:00, iar locul întânirii ţinut secret.

Potrivit sursei citate, şeful statului anunţase încă de săptămâna trecută că este dispus să discute cu "toţi preşedinţii de organizaţii odată", în perspectiva viitoarelor alegeri interne din PDL, programate pentru jumătatea lunii mai.

La data de 18 februarie 2010, faţă de Dan Păsat s-a dispus urmărirea penală în legătură cu două infracţiuni de şantaj, iar la data de 28 iunie 2010 cercetările au fost extinse, fiind dispusă urmărirea penală faţă de Păsat şi sub aspectul celorlalte infracţiuni menţionate în cererea de încuviinţare a reţinerii şi arestării preventive.

×
Subiecte în articol: Dan Pasat pdl
Parteneri
Misterul navei scufundate în Marea Neagră se adâncește
x close