Antena 3 CNN Politică Dan Diaconescu: Aş putea candida la preşedinţie din partea PDL. Băsescu, premier? (VIDEO)

Dan Diaconescu: Aş putea candida la preşedinţie din partea PDL. Băsescu, premier? (VIDEO)

Dan Diaconescu: Aş putea candida la preşedinţie din partea PDL. Băsescu, premier? (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Video News
19 Iul 2010   •   11:34

Vechea gardă din PDL, formată din Vasile Blaga, Adriean Videanu şi Radu Berceanu, ar sta în spatele arestării lui Dan Diaconescu, potrivit realizatorului OTV. Motivul, o posibilă candidatură a jurnalistului din partea PDL la preşedinţie.

Dacă la sfârşitul săptămânii trecute Diaconescu declara că a vorbit la telefon cu preşedintele Băsescu şi a primit asigurări că acesta nu este în spatele anchetării sale, luni, patronul de la OTV avansează ideea că membrii marcanţi ai PDL, printre care şi Boc sau Udrea, ar fi deranjaţi de prezenţa sa în spaţiul politic.

Potrivit sondajelor şi analiştilor politici, o victorie a sa la alegerile prezidenţiale este sigură, spune Dan Diaconescu, adăugâd că într-un asemenea caz premier ar putea fi Traian Băsescu. Acelaşi Băsescu îi dă asigurări jurnalistului că dacă alegerile s-ar desfăşura duminica viitoare, acesta ar avea şanse de câştig.

În replică, premierul Emil Boc a declarat luni, la finalul şedinţei Biroului Permanent al PDL că nu a discutat niciodată cu vreun procuror depre arestarea vreunei persoane din România.

Judecătoria sectorului 1 a Capitalei a respins, luni, cererea procurorilor DNA de prelungire a interdicţiei lui Dan Diaconescu de a părăsi ţara. Proprietarul OTV este cercetat, alături de Doru Pârv, pentru şantaj, complicitate la şantaj şi ameninţare.

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: presedinte diaconescu
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close