Antena 3 CNN Politică Doru Giugula: Traian Băsescu mă scuipa în ureche şi mă înjura (VIDEO)

Doru Giugula: Traian Băsescu mă scuipa în ureche şi mă înjura (VIDEO)

Doru Giugula: Traian Băsescu mă scuipa în ureche şi mă înjura (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Antena 3
24 Aug 2010   •   19:41

Liderul consilierilor PSD din Primăria Generală a Capitalei, Doru Giugula, îl acuză pe şeful statului că obişnuia să-l scuipe şi să-l înjure pe vremea când era edilul Bucureştilor. Invitat în ediţia de marţi a emisiunii "La Ordinea Zilei", acesta a povestit cum s-au petrecut incidentele.

"Pe vremea când eram preşedintele Consiliului General, iar domnul Traian Băsescu era primarul general al Capitalei, văzând că nu ies niciun fel de proiecte şi dorind să se victimizeze, încerca tot felul de tertipuri pentru a ieşi în faţă. Unul din aceste tertipuri era faptul că mă chema lângă el, îmi punea mâna la gură şi mă scuipa în ureche", a declarat Doru Giugula.

Social-democratul susţine că sunt şanse să existe şi imagini cu momentele respective.

"Dacă veţi lua imaginile de la Conisiliul General şi veţi face o revizuire ale acestora, cred că se şi văd pe imaginile filmate de către televiziuni aceste scene", a spus Giugula.

Liderul consilierilor PSD a mai declarat că actualul preşedinte obişnuia să-l şi înjure.

"O altă scenă era în momentul în care mă chema lângă el şi începea să mă înjure. De mamă, de tată, de familie, de orice vroia. Până în momentul în care am băgat microfonul între noi doi şi toate înjurăturile s-au auzit în toată sala"



Antena3.ro


×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close