Antena 3 CNN Politică Elena Udrea: Aş colabora cu Victor Ponta, e generaţia mea de politician

Elena Udrea: Aş colabora cu Victor Ponta, e generaţia mea de politician

Elena Udrea: Aş colabora cu Victor Ponta, e generaţia mea de politician
de M.T.    |    25 Apr 2013   •   22:11

Răzvan Dumitrescu a prezentat în cadrul emisiunii "Subiectiv" de la Antena 3 o declaraţie a Elenei Udrea în care fostul ministru al Turismului a spus că ar prefera să colaboreze cu Victor Ponta.

„E un politician tânăr, vorbeşte bine, are o strategie de comunicare foarte bună. Aş colabora cu Victor Ponta, e generaţia mea de politician”, a declarat Udrea.

Când vine însă vorba despre Crin Antonescu, părerea fostului ministru nu este la fel de bună: „Are foarte mult umor, are un discurs care prinde, dacă îl auzi pentru prima dată, pentru că altfel îţi dai seama că în spatele vorbelor nu este niciun conţinut, şi a reuşit să pară un politician nou-nouţ, când de fapt în 2009 avea deja vreo 20 de ani de politică. Între timp s-au dumirit oamenii”.

Senatorul PSD Georgică Severin, prezent în studioul emisiunii, consideră că declaraţia Elenei Udrea face parte dintr-o strategie privind lupta pentru influenţă în zona democrat-liberală.

„Avem o luptă puternică pentru zona PDL-ului şi atâta vreme cât domnul Blaga nu a exclus posibilitatea unei viitoare colaborări cu PNL, unificarea dreptei şi aşa mai departe, probabil că doamna încearcă să arunce petarde pe direcţia cealaltă. Nu e un joc ideologic, ci unul de poziţonare în interiorul PDL-ului”, a spus parlamentarul social-democrat.

×
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close