Antena 3 CNN Politică Elena Udrea, regina litoralului. Unde se relaxează primii oameni în stat

Elena Udrea, regina litoralului. Unde se relaxează primii oameni în stat

Elena Udrea, regina litoralului. Unde se relaxează primii oameni în stat
Sursa foto: Foto: VideoNews
01 Aug 2015   •   16:32
Elena Udrea este regina litoralului şi în acest an. După două luni petrecute în arest, Udrea a pus accent pe viaţa sa personală. Paparazzi au surprins-o n repetate rânduri la mare alături de iubitul său, Valentin Chifu. 
 
Tot alături de iubitul său, Elena Udrea a fost fotografiată la plajă, în Delta Dunării. 
 
În schimb, fosta voce a perioadei portocalii, Edmond Tălmăcean, iubeşte shopping-ul. Fostul PDL-ist a postat fotografii pe pagina de socializare în cabina de probă a unui magazin. 
 
Tălmăceanu a trezit interesul publicului nu prin declaraţiile sale de politician, ci prin dansul într-un studio de televiziune pe muzica lui Michael Jackson.
 
Premierul Victor Ponta şi-a luat o săptămână de concediu pentru a se relaxa în Miami. Şeful Executivului a fost surprins într-o cafenea alături de fiul său. 
 
În vacanţă a plecat şi preşedintele Klaus Iohannis. Timp de două săptămâni se va afla în vila de protocol de la Neptun. Până la mijlocul lunii august nu va fi de găsit nici Valeriu Zgonea, preşedintele Camerei Deputaţilor, în timp ce, preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, se reface după operaţia de la picior.
 

×
Parteneri
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români
x close