Antena 3 CNN Politică Gabi Firea (PSD): Cel mai mult m-a deranjat că ni se spunea că trebuie să respingem din principiu proiectul Roşia Montană

Gabi Firea (PSD): Cel mai mult m-a deranjat că ni se spunea că trebuie să respingem din principiu proiectul Roşia Montană

Gabi Firea (PSD): Cel mai mult m-a deranjat că ni se spunea că trebuie să respingem din principiu proiectul Roşia Montană
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    11 Noi 2013   •   19:45

Senatorul PSD Gabriela Vrânceanu Firea a declarat, luni, după ce Comisia parlamentară specială a respins proiectul Guvernului pentru exploatarea minieră de la Roşia Montană, că cel mai mult a deranjat-o faptul că li s-a spus că trebuie să respingă "din principiu" acest plan.

 
"Cel mai mult m-a deranjat că ni se spunea că trebuie să respingem din principiu acest proiect, fără să-l analizăm", a declarat social-democrata Gabriela Vrânceanu Firea, luni, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.
 
Mai mult, senatoarea s-a arătat indignată şi de faptul că membrii comisiei, deşi erau de specialitate, nu s-au putut face auziţi.
 
"În această comisie erau ingineri, jurişti, oameni de cultură, specialişti în Mediu, deci noi aveam capacitatea profesională şi intelectuală să discernem ce anume idei meritau să fie cuprinse în raportul final al comisiei", a mai spus Firea.

Comisia parlamentară specială a respins, luni, cu 17 voturi "pentru" şi două abţineri, proiectul Guvernului pentru exploatarea minieră de la Roşia Montană.
 

 

×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close