Antena 3 CNN Politică Răsturnare de situație. Anunțul făcut de Gabriela Firea cu câteva minute înainte de moțiunea de cenzură

Răsturnare de situație. Anunțul făcut de Gabriela Firea cu câteva minute înainte de moțiunea de cenzură

Răsturnare de situație. Anunțul făcut de Gabriela Firea cu câteva minute înainte de moțiunea de cenzură
Sursa foto: Foto: Facebook/Gabriela Firea
21 Iun 2017   •   10:40

Primarul Bucureştiului, Gabriela Firea, a declarat că premierul Sorin Grindeanu nu a reuşit să implementeze nici 25% din ce şi-au propus în privinţa programului de guvernare. Gabriela Firea a subliniat că Sorin Grindeanu ar fi putut să rămână ministru în noul Executiv. scrie romaniatv.net.

"Cand am analizat programul de guvernare am realizat că din ceea ce ne-am propus, nici 25 % nu s-a infaptuit. Poate nu se ajungea la schimbarea premierului. Domnul Grindeanu putea sa ramana in guvern, dar să nu mai fie premier. Nu era ceva umilitor pentru dumnealui. Pentru Traian Băsescu nu e umilitor să fie senator acum după ce a fost preşedinte şi primar. Putea să fie vicepremier, ministru sau o altă funcţie în Guvern", a spus primarul Capitalei într-o emisiune TV.

Gabriela Firea a lansat acuzaţii dure la adresa premierului Sorin Grindeanu şi a secretarului general al Guvernului, Victor Ponta. "Nu este o lupta intre PSD si PSD aşa cum au lansat aceasta sintagma anumite persoane. Este o batalie pentru respectarea legii. Pare că Ponta este strategul lui Grindeanu. A făcut diferite ilegalităţi la Palatul Victoria. Ar tebui să îi spună lui Sorin Grindeanu să demisioneze", a adăugat Gabriela Firea.

 

 

 

×
Parteneri
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania
x close