Antena 3 CNN Politică Înregistrări: PDL pare să-şi fraudeze alegerile. Ce i se pregăteşte lui Vasile Blaga

Înregistrări: PDL pare să-şi fraudeze alegerile. Ce i se pregăteşte lui Vasile Blaga

Înregistrări: PDL pare să-şi fraudeze alegerile. Ce i se pregăteşte lui Vasile Blaga
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    06 Mar 2013   •   22:43

PDL pare să-şi fraudeze alegerile. Iată un exemplu concret de ce i se pregăteşte preşedintelui democrat-liberalilor, Vasile Blaga, la congresul partidului.

Primarul Brăilei spune că ei vor merge cu Blaga, dar, de fapt, ştiu ce au de făcut.

Urmăriţi, mai jos, un dialog între Ionel Meiroşu (PDL), primarul comunei Surdila Greci din Brăila, şi interlocutorul său. Informaţiile aparţin Infobraila şi au fost prezentate în ediţia de miercuri a emisiunii Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv, de la Antena 3.


Ionel Meiroşu: Cum e şi cazul la Brăila, mă rog, dar eu sunt un susţinător, dânsa ştie despre ce e vorba. În schimb pentru ca să nu avem, am mai vorbit şi cu câţiva dintre colegii mei, ca să nu avem probleme, să nu ne trezim că nu facem parte din delegaţie sau dracu, alte minuni. Noi pe cine votăm, pe domnul Blaga, mergem cu Blaga, dar noi ştim ce avem de făcut, pentru că altfel riscăm să intrăm pe contrasens cu Nazare. Aşa că noi o să fim cât se poate de rezervaţi, important este că doamna Udrea a primit de la mine, de la Surdila Greci, un mesaj drept.

Interlocutor
: Important e să fiţi rezervat. Să nu se prindă Nazare…

Ionel Meiroşu
: Da, pe mine el (Nazare - n.r.) nu mă poate ţine în frâu, problema este pentru ceilalţi. Mă întreabă, la delegaţia din 23, să vina doar primarul şi viceprimarul. Poftim? N-am înţeles? Poate confundaţi lucrurile. Eu sunt primar PDL şi am 80% din Consiliul Local. Dacă dumneavoastră mă comparaţi pe mine cu altă comună, unde luaţi preşedintele şi încă unul, vă înşelaţi. Eu am să particip cu toţi consilierii locali la Convenţie. Eu am zis-o la nervi, până la urmă lasă-mă cu cinci. Doamna (Udrea - n.r.) a zis că mă sună când o să vină în Braila, dacă nu uită, să mă sune.





×
Subiecte în articol: Elena Udrea vasile blaga Subiectiv
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close