Antena 3 CNN Politică Ioan Oltean: Cezar Preda nu mai demisionează

Ioan Oltean: Cezar Preda nu mai demisionează

Ioan Oltean: Cezar Preda nu mai demisionează
Sursa foto: Foto: Intact Images
de S.T.    |    14 Dec 2012   •   11:15

Membrii conducerii PDL şi liderii judeţeni ai partidului s-au reunit vineri, pentru prima dată după alegerile parlamentare de duminică, la care formaţiunea a înregistrat un eşec.

Blaga, către ziarişti: O să rămâneţi plăcut surprinşi: partidul va rămâne unit

UPDATE 11:45- Cristian Preda şi-a depus demisia din funcţia de prim-vicepreşedinte al PDL, în timpul şedinţei Colegiului Director al partidului, au declarat pentru Mediafax surse participante la reuniunea democrat-liberalilor.

Ioan Oltean a declarat la sosirea la şedinţa Colegiului Director al PDL, că Cezar Preda a revenit asupra deciziei de a demisiona. "A revenit asupra deciziei de a demisiona, pentru că demisiile nu se iau în fierbinţeala unui subiect", a spus Oltean.

Liderul PDL Cezar Preda a anunţat, la începutul acestei săptămâni, că demisionează din funcţia de prim-vicepreşedinte al PDL. Decizia a fost luată ca urmare a rezultatelor alegerilor de duminică.

"Rezultatul de la Buzău, modul în care au ales buzoienii pe 9 decembrie, mă determină să-mi dau demisia de onoare din funcţia de prim-vicepreşedinte al Partidului Democrat Liberal, precum şi din cea de preşedinte al Organizaţiei Judeţene a PDL Buzău", declara liderul PDL.

Cezar Preda, perdant la Buzău

Potrivit rezultatelor finale prezentate de Biroul Electoral Judeţean, prim-vicepreşedintele PDL Buzău Cezar Preda a pierdut alegerile în Colegiul 7 Buzău, obţinând 18,74 la sută din voturi. Contracandidatul său de la USL, Marcel Ciolacu, a obţinut 65,19 la sută.


×
Subiecte în articol: Ioan Oltean demisie pdl Buzau Blaga
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close